a tag day – the nom nom nom tag

The nom nom nom tag zag ik bij verschillende blogs al voorbij komen. Ik vond hem zo leuk, dat ik besloot hem ook te doen. De tag gaat over eten en mijn voorkeuren hierin. kijk je mee?

Wat vind jij lekker dat iedereen vies vindt? (en andersom)
Ik heb geen idee… Ik eet eigenlijk geen “rare” dingen die andere mensen niet lusten. Wel at ik vroeger wel eens een boterham met salami en hagelslag, dat vond ik toen echt lekker. Nu echt niet meer. Andersom kan ik genoeg bedenken. Zo vind ik stamppotten echt heel vies, terwijl veel mensen in Nederland dat juist geweldig vinden. Of erwtensoep, ugh…

Wat kook je het liefst? (en veel te vaak)
Kip kerrie met ananas en rijst. Heerlijk en zo makkelijk om te maken.

In welk restaurant zou je het liefst elke dag eten?
Ik weet van mijn vriend dat als je iedere dag in hetzelfde restaurant moet eten, je het na een tijd echt niet meer lekker vindt. (hij werkt in de horeca) Maar als ik toch zou moeten kiezen, zou ik voor een restaurant gaan met enorm veel variatie.

Als er een broodje naar je vernoemd zou worden, wat zou er dan op zitten en hoe zou het heten?
Sowieso een broodje met mozerella, rucola, pesto, zongedroogde tomaatjes en uitjes. Dat is zo lekker! Dit kan op allerlei verschillende soorten brood. Hoe ie zou heten? Mozerella Magic. Omdat mozerella gewoon geweldig lekker is.

Deel een handige kooktip
Ik heb eigenlijk geen speciale kooktip. Probeer eens uit je comfort zone te stappen, dat kan soms hele lekkere gerechten opleveren!

Wat staat er nog op je food baking bucket list?
Zelf cookie dough maken voor in ijs. Dat lijkt me zooo lekker!

Zelf koken/ eten bestellen/ buiten de deur eten?
Buiten de deur eten is altijd heel gezellig, hoewel ik samen koken ook heel erg kan waarderen. Een combinatie van alle drie is het beste denk ik.

Ben je ergens allergisch voor?
Nee, maar ik vind wel veel dingen vies.

Wat is je food obsessie van de afgelopen tijd?
Ananas. Ik doe overal ananas doorheen. Door mijn yoghurt ’s ochtends, soms door het avond eten en ook ijs of frozen yoghurt met ananas is echt zooo lekker!

Wat is je favoriete toetje?
Ik hou niet zo van toetjes. Vla en pudding vind ik echt niet lekker. Ijs vind ik wel heel erg lekker, of fruit als toetje. Ik weet het: vanille ijs met ananas en karamel blokjes, mhhh.

Vind je deze tag leuk? Neem hem gerust over. Laat even in de comments weten dat je hem ook doet, dan kan ik jou antwoorden lezen.

Wat is jou food obsessie van de afgelopen tijd?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog