CND – Vinylux weekly polish

Vroeger hadden al mijn klasgenootjes een pen of sleutelhanger met hun naam erop. Helaas kon ik dat met mijn ‘bijzondere’ naam nooit vinden. Dat vond ik altijd wel jammer, totdat ik erachter kwam dat er wel make-up producten zijn die mijn naam dragen. Als beautyliefhebber vind ik dat veel leuker dan een pen of sleutelhanger! Zo heeft MAC een lipstick genaamd velvet Teddy, Too Faced een oogschaduw die silk Teddy heet, NYX een lip lingerie met de naam Teddy en zo kan ik er nog wel een paar noemen. Ook CND heeft een nagellak die mijn naam bevat: blush Teddy. Vandaag wil ik dit lakje aan je laten zien. Benieuwd?

Het nagellakje zit in een doorzichtig, glazen flesje met een zwarte dop. De dop is niet helemaal glad, waardoor je hem goed vast kunt houden. Op het glazen flesje staat met zwarte letters het merk en om welke nagellak het gaat. De top coat van deze nagellak ziet er een beetje anders uit. Deze heeft een zwart flesje, een witte dop en witte letters. Hoewel ik beide flesjes er chique uit vind zien, vind ik het jammer dat het flesje van de top coat compleet zwart is en je dus niet kunt zien hoe veel product er nog in zit.

Volgens CND is de Vinylux weekly polish een revolutionaire nagellak die ervoor zorgt dat je een week lang perfect gelakte nagels hebt. Het vinylux systeem bestaat uit een colorcoat met ingebouwde basecoat en een topcoat die voorzien is van ProLight technologie waardoor deze in daglicht blijft uitharden. Daardoor zou de nagellak sterker worden en de glanzende finish behouden blijven. Je gebruikt de nagellakjes door eerst twee of drie lagen van de kleur aan te brengen, deze te laten drogen en daarna een laagje topcoat aan te brengen en deze te laten drogen voor 8,5 minuten. De CND vinylux lakjes zijn verkrijgbaar in meer dan 70 verschillende kleuren.

Zoals ik al aangaf, heb ik de kleur blush Teddy. Blush Teddy is een babyroze kleur. Wat blush Teddy zo bijzonder maakt, is de glans. Blush Teddy heeft namelijk een paarse glans die je ziet wanneer er op een bepaalde manier licht op valt.

Hierboven zie je hoe blush Teddy eruit ziet op mijn nagels. Ik vind de kleur echt mooi. Het is echt een Teddy-kleur! Hier draag ik drie laagjes en de topcoat. Zoals je kunt zien is de lak erg dekkend voor zo’n lichte kleur. Ook droogt hij niet streperig op, iets wat ik echt een pluspunt vind.

Tijdens het lakken viel me op dat de colorcoat enorm snel droogt. Waar ik met mijn gewone nagellakjes echt even moet wachten, kon ik bijna direct door met lakken. Erg fijn! De topcoat moet alleen wat langer drogen, maar dat neem ik voor lief.

Wanneer ik de nagellak op had, voelden mijn nagels sterk aan en zagen ze er goed uit. Wanneer een nagellak belooft enorm lang perfect te blijven zitten, ben ik altijd een beetje sceptisch. Vaak worden deze beloftes namelijk niet waargemaakt. Bij dit lakje van CND had ik wel goede hoop. Helaas bleef de lak bij mij niet precies een week zitten. Wel bleef hij bij mij langer dan de meeste lakjes zitten. Na 5 dagen kreeg ik mijn eerste chip en pas na 7 volledige dagen was er op iedere nagel wel een stukje wat ontbrak.

Ik vind de Vinylux weekly polish van CND erg fijn. De kleur heeft een enorm leuke naam en ziet er mooi uit. Daarnaast droogt de lak erg snel en dekt hij goed. De houdbaarheid van het lakje is voor mijn doen ook erg goed. Pas na 5 dagen had ik een eerste beschadiging. De Vinylux lakjes zijn verkrijgbaar bij verschillende salons of via hun eigen webshop en kosten 14,95 per stuk. De topcoat heeft dezelfde prijs.

Wat vind jij van deze roze kleur?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog