Zenner – haartools & -accessoires

Een paar dagen geleden kon je al lezen dat ik naar een workshop van het merk Zenner was geweest. Zenner is een merk wat je waarschijnlijk wel kent. Ken je het niet bij naam, dan misschien wel van hun producten. De kans is namelijk groot dat wanneer je een haarelastiekje of clipje koopt bij Etos of Kruidvat, deze van Zenner is. Na de workshop kreeg ik enorm veel leuke spulletjes mee naar huis, maar ik kreeg eerder ook nog een extra pakketje opgestuurd met spulletjes om te testen! Vandaag laat ik je daarom allerlei verschillende haartools en -accessoires zien van het merk Zenner. Benieuwd?

Haarspelden 20 stuks – € 1,75
Speldjes kun je niet genoeg hebben. Deze haarspeldjes zijn enorm handig. Het zijn geen schuifjes, maar ze zijn wat breder, waardoor je er gemakkelijk grotere plukken haar mee op kunt steken.

Haarschuifjes 14 stuks – € 1,99
Schuifspeldjes gebruik ik echt overal voor wanneer ik iets meer met mijn haar doe. Ik gebruik ze voor plukjes die los schieten of om het net even wat strakker vast te zetten. Voor de meest uitgebreide kapsels zijn deze schuifjes een must. Wat ik zo fijn vind aan deze variant is dat ze wat stroever zijn en daardoor veel beter in mijn gladde haar blijven zitten dan normale schuifspeldjes!

Elastiekjes 36 stuks – € 1,49
Wanneer ik een vlecht maak, zijn gewone haarelastiekjes vaak te groot om mijn haar bij elkaar te houden. Wanneer ik meerdere vlechten maak is dit al helemaal het geval. Wat ik dan doe, is een heel klein haarelastiekje gebruiken. Deze doorzichtige zijn extra stevig en hier perfect voor! Het is wel even priegelen omdat ze zo klein zijn, maar het resultaat mag er wezen.

Adjustable clip – € 3,99
Wanneer ik mijn haar niet los wil dragen, doe ik het in een staart of ik gebruik een klem om twee plukken haar vast te zetten. De ene keer gebruik ik hier een kleine klem voor, maar wanneer ik meer haar wil vast zetten, moet ik op zoek naar een grote. Deze clip van Zenner is voor beide momenten geschikt. Deze kun je namelijk uittrekken en indrukken om zo het perfecte formaat te creëren. Handig!

Stay in hair elastiek 7 stuks – € 2,99
Hoewel ik mijn haar meestal los draag, ben ik ook groot fan van een staart. Dit is dan ook mijn go-to kapsel waneer mijn haar niet goed zit. Ook tijdens het sporten vind ik een staart erg fijn zitten. Helaas glijden elastiekjes bij mij nogal snel uit mijn haar. Tijdens het sporten vooral, maar ook door de dag heen zakt mijn staart wat uit. Daarom was ik erg nieuwsgierig naar deze stay in hair elastiek met rubber eromheen. Zou dat echt werken? Mijn staart blijft echt een stuk beter op z’n plek! Ik ga meer van dit soort elastiekjes aanschaffen.

Puntkam – € 1,75
Een puntkam is een hele handige tool voor wanneer je iets met je haar wil gaan doen. Je kunt er gemakkelijk plukken haar mee scheiden, je haar doorkammen en je kunt er ook mee touperen. Een hele multifunctionele tool is dit dus!

Easy styler blow dry brush – € 6,99
Toen ik deze borstel binnen kreeg, wist ik niet gelijk hoe ik hem moest gebruiken. Deze borstel gebruik je tijdens het föhnen van je haar om je haar mee te kunnen stylen. Ook droogt je haar hierdoor sneller. Ik vind hem zelf erg fijn om een beetje volume mee te creëren en ik merk dat mijn haar ook echt sneller droog is wanneer ik deze borstel gebruik. Of het een must is voor in je badkamer kast? Dat niet, maar handig is hij wel.

Zenner heeft naast haar ‘standaard’ producten ook een speciale wintercollectie: enchanting. Deze collectie is te herkennen aan de speciale kleuren op het kartonnetje zoals je hierboven kunt zien. Deze collectie bevat allerlei prachtige haaraccessoires waarmee je je feestelijke kapsel compleet kan maken. Deze collectie is vanaf 14 november verkrijgbaar en de prijzen liggen tussen de €2,99 en de €6,99. Ook in het vaste assortiment van Zenner zitten, zoals je hierboven kunt zien, enorm veel mooie items om een feestelijke look mee te maken. Genoeg keuze dus!

Weet jij al welke haaraccessoires je draagt tijdens de feestdagen?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog