Mijn favoriete gratis apps #4

gratisapps_zps97493ead

Het is alweer een tijd geleden dat ik mijn favoriete gratis apps met je deelde. Aangezien ik mijn telefoon iedere dag gebruik, komen hier vaak nieuwe favorieten bij. Ik ontdek namelijk beetje bij beetje allerlei handige apps! Daarom is het vandaag weer tijd voor een gloednieuw artikel met mijn favoriete gratis apps. Misschien zit er namelijk ook wel iets voor jou tussen! Benieuwd?

img_3757_zpse6pidakn

Hootsuite
Hoewel ik een goede planner ben, vergeet ik wel eens dingen als ik ze niet plan. Waaronder het bijhouden van mijn Instagram. Ik vind Instagram enorm leuk, maar als ik druk ben vergeet ik het om deze bij te houden. Met Hootsuite kun je je Instagram (of andere social media) berichten inplannen. Je zet de foto erin met de juiste tekst en als het moment daar is, hoef je hem alleen nog te plakken in je Instagram app. Handig!

Instagram
Om even op hootsuite verder te gaan: Instagram is natuurlijk ook een groot favoriet van me! Instagram heb ik altijd al leuk gevonden, maar sinds kort ben ik er ook actiever mee bezig. Ik deel foto’s van mijn blog, maar ook andere, persoonlijke foto’s.

img_3762_zpskmldv91x

7 Minutes
Hoewel ik een abonnement op de sportschool heb, heb ik soms geen tijd/zin om er naartoe te gaan. Toch vind ik het belangrijk om te bewegen. Wat ik vaak doe wanneer ik niet ga of kan sporten is een thuis-workout. Vaak doe ik buikspieren of ik pak deze app erbij. Hier staan allerlei workouts op die maar 7 minuten duren. Heel handig en ideaal voor wanneer je weinig tijd hebt.

Aliexpress
Ook deze app gebruik ik vaak. Aliexpress is een website vergelijkbaar met Ebay, waar je allerlei leuke dingetjes kan shoppen. Als ik niets te doen heb, ga ik vaak een beetje rondkijken via deze app en maak ik voor mezelf een wishlist.

img_3753_zpshd8a098a

TV gids
Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet vaak meer lineair tv kijk. Als ik al een tv-programma kijk, kijk ik het vaak terug. Maar wanneer ik wel tv kijk, gebruik ik de TV gids app. Ik heb er namelijk een hekel aan om al zappend te zoeken naar een programma. Dus voordat ik de tv aanzet, kies ik wat ik wil kijken.

Ben je benieuwd naar mijn andere favoriete gratis apps? Check dan hier deel 1, deel 2 of deel 3. Zelf heb ik op dit moment een iPhone 6 waarmee ik mijn favoriete gratis apps gebruik. Ik vind dat heerlijk werken, maar mijn vriend vind mijn telefoon echt te groot. Vind jij een iPhone 6 (of 7) nou ook te groot? Dan is de SE van Apple misschien iets voor jou! Deze heeft hetzelfde formaat als de iPhone 5s, maar heeft wel de specificaties en prestaties van een iPhone 6s. Ideaal!

Wat zijn jouw favoriete gratis apps?

xxx Teddy

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met T-Mobile

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog