Mijn favoriete gratis apps

Mijn telefoon is echt een enorm belangrijk hulpmiddel geworden in mijn dagelijkse leven. Ik durf eerlijk te zeggen dat er geen dag voorbij gaat dat ik er niet even op kijk. Een smartphone is van zichzelf al onwijs handig en je kunt er heel veel mee. Maar om hem echt optimaal te kunnen gebruiken en net wat persoonlijker te maken, gebruik ik apps. Vandaag wil ik je daarom mijn favoriete apps laten zien, die ook nog eens gratis zijn!

WhatsApp
Als eerste, mijn aller aller grootste favoriet die je waarschijnlijk wel kent: whatsapp. Deze app mag echt niet ontbreken in dit rijtje. Deze gratis app zorgt ervoor dat ik heel makkelijk contacten kan onderhouden met vrienden en familie, zonder dat het me veel geld kost.

Bloglovin
Bloglovin is een hele handige site waar je blogs kunt volgen en posts kunt opslaan. Bloglovin heeft ook een app die ik met veel liefde vaak gebruik. Hiermee kan ik heel makkelijk blogs lezen op mijn telefoon.

Pinterest
Ik hou van mooie foto’s, leuke of inspirerende plaatjes. Vroeger sloeg ik mooie foto’s op op mijn computer. Echt handig was dat niet. Nu gebruik ik hier pinterest voor. Hier maak ik verschillende mappen met plaatjes of dingen die ik wil bewaren of onthouden. Zo heb ik een mapje met de meest prachtige ooglooks die ik een keer wil proberen of outfits die ik heel gaaf vind. Ook kan ik wegdromen bij de meest prachtige huizen of geweldige galajurken.

Wunderlist
Ik ben echt een lijstjes persoon. Ik maak overal lijstjes voor. Dingen die ik moet doen op een dag, boodschappen, films die ik nog wil kijken, ideetjes die ik nog wil uitvoeren, noem het maar op. Ik gebruikte hier altijd losse papiertjes voor, maar echt handig werkt dat niet. Deze raakte ik altijd kwijt. Wunderlist is een app waar je gemakkelijk lijstjes in kunt maken, dingen afvinken die je gedaan hebt en dingen toevoegen die nog moeten. Ook kun je meerdere lijstjes tegelijk maken. Deze app gebruik ik bijna dagelijks.

Evernote
Op je telefoon zit vaak een standaard notitieblokje. Die gebruik ik vaak voor kleine dingetjes die ik moet onthouden en niet zo belangrijk zijn. Maar dingen die ik echt wil bewaren, denk aan lieve berichtjes of mooie verhalen, die sla ik op in Evernote. Dit is een soort online notitieblok. Heel handig ook, je kunt deze koppelen met je computer waardoor je daar ook notities kunt aanmaken en zien.

Picsart
Mijn iphone heeft van zichzelf al standaard filters waarmee ik foto’s kan maken, maar als ik foto’s die ik zonder filter gemaakt heb, wil bewerken of toch een mooi filter wil geven, gebruik ik Picsart. Dit is een handige app met wat basic foto bewerk dingetjes en mooie filters.

Buienalarm
Heb je net als ik een hekel aan regen en vooral als je hier doorheen moet lopen of fietsen? Dan is Buienalarm echt iets voor jou. Je kunt hier plaatsen instellen en zien wanneer het gaat regenen. Soms vertrek ik een kwartiertje eerder van huis of wacht even wat langer, als de app aangeeft dat het gaat regenen. Zo blijf ik lekker droog.

Wat zijn jouw favoriete apps?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog