L’oréal – nails à porter

Vroeger had ik wel eens van die plak nepnagels. Deze bleven hooguit een uur op hun plek zitten en waren geen pretje om te dragen. L’oréal is een tijdje terug gekomen met de nails à porter, plak nepnagels die flexibel zijn en daardoor wel zouden blijven zitten. Ik had ze al een tijdje in mijn kast liggen en besloot ze te dragen tijdens oud & nieuw. Kijk je mee hoe lang ze het volhielden?

De verpakking vind ik erg leuk. Een mooi doosje waar je de nepnagels goed kunt zien. Ook vind ik hem vrij chique. Ik krijg hiervan gelijk zin in een feestje met een lange jurk, perfecte make-up en gekruld haar. Oh en dan natuurlijk die nepnagels om het geheel compleet te maken.

Op het doosje staat dat de nepnagels 5 dagen kunnen blijven zitten. Met mijn vroegere ervaring met plak nepnagels was ik hier vrij sceptisch over. Ik deed de nepnagels ’s middags voor oud & nieuw op, in de hoop dat ze er dan ’s avonds nog op zouden zitten.

Ik heb de variant Drama Queen: zwarte nagels met een gouden randje aan de onderkant. Een aparte combinatie, die ik eigenlijk wel heel gaaf vind. De nagels glimmen ook aardig, waardoor ze goed opvallen. Erg leuk voor een feestje dus.

Er zitten genoeg nagels in om minimaal één keer te dragen. Er zitten twee stripjes in van 12 nagels. Ik had genoeg aan 1 stripje voor beide handen, dus ik heb nog een hele strip over. Hierdoor kan ik mijn nagels nog een keer doen met dit zelfde setje. Ook erg handig als je een nagel verliest terwijl de rest nog goed zit. Deze kan je dan van de tweede strip gebruiken.

Het aanbrengen is heel erg makkelijk. De stappen staan op de achterkant aangegeven met kleine plaatjes. Er zitten rozige gelly stickertjes bij die je op je nagel moet plakken. Daarna moet je dit rozige velletje eraf halen, zodat het stickertje aan twee kanten plakt. Dan plak je de goede nagel erop, en drukt deze even goed aan. Vervolgens vijl je het ruwe stukje waarmee de nagel aan het stripje vast zat af, en klaar ben je. Ik heb denk ik een kwartiertje nodig gehad voor beide handen.

In het begin was ik nog vrij voorzichtig, maar na een tijdje merkte ik dat de nagels aardig wat konden hebben. Ze zaten goed vast en konden wel tegen een stootje. Ik kon er dingen mee open maken en tegen aan duwen. Ze bleven gewoon op hun plek. Wel merkte ik dat mijn haar achter de nagels bleef hangen. Dat vond ik wel echt een nadeel, maar het is opzich wel te verwachten.

Pas na drie dagen begon één nagel een beetje los te zitten en deze kon ik er uiteindelijk makkelijk van af trekken. Toen heb ik de rest ook gelijk van mijn nagels af gehaald. Ik was een beetje bang dat dit lastig zou worden, omdat de nagels zo goed vast zaten. Gelukkig was dit helemaal niet lastig. Het verwijderen was juist heel makkelijk. Je laat een druppeltje nagellak remover tussen de nagel vallen (ik gebruikte een aceton vrije variant) en je kunt de nagel zo van je gewone nagel af trekken. Mijn nagels zagen er nog prima uit na het verwijderen van de nails à porter. Ze waren niet droog of beschadigt.

Ik ben echt verrast door de nails à porter van l’oréal. De nagels brengen onwijs makkelijk aan en blijven dan goed op hun plek. Het nadeel vind ik wel dat je haar er achter blijft hangen en dat sommige nagels voor mij iets aan de korte kant waren. Dit is wel weer een groot pluspunt als je van jezelf korte nagels hebt. De nails à porter kosten 9,99 per setje en zijn te koop in verschillende printjes.

Draag jij wel eens nepnagels?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog