W7 – chunky lips

De laatste tijd hoor ik allerlei goede verhalen over de producten van het merk W7. Dit merk is al een tijdje bij mij in de buurt te koop en toen ik laatst weer langs het schap liep, kon ik het niet laten. Ik had al wat spulletjes van dit merk, maar nog geen lipproducten. Ik keek even en koos uiteindelijk voor twee chunky lips.

Veel merken hebben tegenwoordig van dit soort lipstick potloden. Ik vind dit soort producten altijd erg leuk en heel makkelijk in gebruik. Vaak zijn ze een soort mix tussen lipsticks en lipglosses. Lekker glossy, maar toch een duidelijk kleurtje. De verpakking van de W7 Chunky lips vind ik er prima uit zien. De stick is helemaal van plastic in de kleur van het product. Handig als je meerdere varianten hebt.

In totaal zijn er 6 verschillende kleurtjes verkrijgbaar. Het zijn allemaal roze tinten, dus echt veel variatie is er niet. Na even swatchen in de winkel, koos ik voor de kleuren sumptous en sultry.

De bovenste tint is sumptous. Daar onder zie je sultry. Sumptous is een milky rozige tint die bijna mat is. Sultry is een wat donkerroze tint die neigt naar rood, met juist een vrij aanwezige glans. Leuk dat de finishes van de kleuren onderling dus ook verschillen.

Sumptous is vrij opvallend en echt even wennen, maar ik vind het wel een gaaf kleurtje. Sumptous glijdt heel makkelijk over je lippen en laat een beetje een olie-achtig laagje achter. Dit is na een paar keer je lippen over elkaar gehaald te hebben wel weer weg. Omdat sumptous bijna mat is, zie je velletjes en lijntjes wel een stuk sneller. Als je dus echt hele droge lippen hebt is dit geen aanrader. Daardoor blijft ie wel weer goed op z’n plek. Een maaltijd en wat drinken vervaagt hem wel een beetje, maar verder blijft de kleur prima zitten.

Sultry is ook een mooi kleurtje. Deze donkerroze tint trekt in mijn lippen, waardoor de kleur aardig wat uren mooi blijft zitten. De glans daarentegen houdt het niet de hele dag vol. Deze vervaagt langzaam.

Beide kleurtjes hebben prima pigment. Ze zijn mooi, dekken goed op de lippen en blijven aardig lang zitten. Ik merk wel dat sumptous wat uitdrogender is voor mijn lippen. Bij sultry daarentegen heb ik het idee dat deze mijn lippen juist voedt. Ook de prijs is een groot voordeel. Ik betaalde voor deze chunky lips van W7 maar 2,25 per stuk.

Welke kleur zou jij dragen?

xxx Teddy

15 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog