look of the day – girls night

Afgelopen week had ik een gezellig avondje met vriendinnen. Ik besloot mijn geliefde Chocolate bar palette van Too Faced weer eens uit de kast te halen voor een mooie ooglook. Kijk je mee welke ooglook ik maakte en met welke producten ik dit combineerde?

Hier zie je de producten die ik gebruikt heb voor deze look. Ik heb niet alles op de foto gezet, omdat mijn basis bijna altijd hetzelfde is. Ik gebruikte mijn concealer van MAC, samen met mijn studio sculpt foundation van MAC. Ook gebruikte ik het wenkbrauw kitje van Catrice om mijn wenkbrauwen mee in te kleuren.

Als eerste zie je het chocolate bar palette van Too Faced. Hiermee heb ik mijn hele ooglook gemaakt. De eyeliner die ik gebruikte is van Lancôme en de mascara die ik gebruikte is de Fairy lashes mascara van Jelly Pong Pong. Om mijn look compleet te maken droeg ik een blush van MAC in de kleur Cubic en mijn prachtige Chanel lipstick in de kleur Rose Dentelle.

Op mijn ogen begon ik met een oogschaduwbasis, ik gebruikte hier mijn MAC paint pot in de kleur painterly voor. Op mijn bewegend ooglid bracht ik Marzipan aan, een rozige tint met aardig wat shimmer. Daarna bracht ik een donkere bruine kleur aan in mijn crease. Ik gebruikte hier Haute Chocolate voor. Om dit iets meer diepte te geven bracht ik Triple Fudge aan in mijn outer V. Ook bracht ik Triple Fudge aan onder mijn onderste wimperrand. Champagne Truffle gebruikte ik als highlighter onder mijn wenkbrauw en in mijn binnenste ooghoek. Daarna bracht ik een zwarte eyeliner en mascara aan.

Toen ik klaar was met mijn ooglook bracht ik wat bronzer en de blush Cubic van MAC aan. Na even gezocht te hebben in mijn lipstick-la koos ik voor Rose Dentelle van Chanel.

Welke look droeg jij?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog