Naural Collection – coverup cream

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van de concealer van het Engelse merk collection 2000. Veel beautybloggers schrijven vol lof over deze goedkope concealer. Toen mijn buurmeisje naar Londen ging en vroeg of ze iets voor me mee kon nemen, twijfelde ik geen moment. Ik wilde deze gehypte concealer wel proberen! Zelf wilde ze hem ook. Bij thuiskomst kreeg ik de concealer die je op de foto ziet. De Coverup cream van Natural Collection.

Ik weet niet zo goed of Natural Collection bij het merk collection 2000 hoort. Ik denk het eigenlijk niet, want deze concealer staat in ieder geval niet op hun site. Mijn buurmeisje had per ongeluk een hele andere concealer meegenomen, kan gebeuren. Wel jammer, maar misschien is deze concealer ook wel heel fijn!

De verpakking is eigenlijk vrij simpel met vrij weinig details. Het is net een lipgloss tube met eenzelfde applicator. Dit werkt niet helemaal hygiënisch, want het product raakt iedere keer je huid of vingers aan en gaat weer terug in de tube. Mijn MAC concealer zit in een potje, dus heeft dit probleem ook. Ik neem dit voor lief als een concealer goed werkt.

Volgens Natural Collection is deze concealer makkelijk te blenden en verbergt ie vlekjes en donkere kringen onder je ogen. Ik heb de kleur Fair. Dit is de lichtste kleur en deze past redelijk goed bij mijn huid. Hij had ietsjes lichter en rozer gemogen, dan was ie perfect. Als ik nu veel van het product gebruik is ie namelijk iets te donker en net iets te oranje. Gelukkig zie je hiet niks van als ik maar een dun laagje op doe en mijn foundation hier overheen aan breng.

Ik wist eigenlijk niet wat ik moest verwachten van deze concealer, maar ik ben wel erg blij met het resultaat. Ik gebruikte hem onder mijn ogen en merkte gelijk verschil. Je hebt niet gelijk een plamuurlaag, maar een mooi laagje dat je donkere kringen een stuk minder donker maakt. Ik heb geen hele donkere kringen, maar af en toe een beetje een grijzige gloed onder mijn ogen als ik slecht geslapen heb. Dan is zo’n concealer ideaal. Je straalt gelijk een stuk meer.

Zoals je hier boven op de foto kunt zien, is de concealer vrij vloeibaar, maar dekt ook goed. Deze concealer gebruik ik vooral voor onder mijn ogen. Hier blijft ie de hele dag prima op z’n plek en trekt niet in je lijntjes.

De Coverup cream van Natural Collection is een prima concealer. Hij dekt goed, blijft de hele dag zitten, alleen de kleur is iets te donker voor mij. Het grote nadeel aan deze concealer is, dat ie helaas niet te koop is in Nederland. Wel is ie lekker goedkoop. Ik hoefde namelijk maar 2,50 te betalen voor de Coverup cream van Natural Collection.

Had jij al wel eens wat gehoord over deze concealer?

xxx Teddy

16 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog