Hema – foaming shower gel

Laatst liet ik je al deze leuke scrub gel van Hema zien. Naast deze heerlijke scrub zag ik ook een schattig setje met drie verschillende foaming shower gels. Hoe leuk! Ik besloot hem te kopen voor mijn moeders verjaardag. Ze vond het setje erg leuk en zei tegen me dat ik ze ook wel een keer mocht gebruiken. Tja, dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Kijk je mee of ze fijn zijn?

Als eerste de verpakking, deze is echt schattig. De foaming shower gels zitten in een klein kartonnen doosje en de kleurtjes van de flesjes vallen lekker op. Leuk gedaan!

Volgens Hema zorgen deze drie kleine flesjes voor een heuse schuimparty in je badkamer. Deze schuimende douchegels met drie verschillende geuren zitten in een feestelijke verpakking. Als je van warm, kruidig en verleidelijk houdt is dit een aanrader Je huid wordt weer zacht en glad van deze foams. Dit pakketje is dus echt bedoelt als cadeautje. Leuk!

In het doosje zitten drie verschillende geuren met drie verschillende kleurtjes. De roze variant heeft de geur sweet charming and seductive. Dit is de zoetste van de drie. Het mintgroene flesje heeft de geur spicy bright and delightful. Dit is de kruidige variant van dit doosje. De koraalkleurige fles heeft de geur mellow warm and wonderful. Deze geur is lekker warm. Heerlijk voor deze tijd van het jaar.

De foaming shower gels zitten in flesjes van 75 ml. Niet heel groot, maar je hebt ook maar een klein beetje nodig om jezelf mee te wassen. In het begin is het goedje wat uit het flesje komt echt nog een vrij dikke gel, maar zodra je hem over je lichaam haalt, begint ie een beetje te smelten en flink te schuimen. De foams laten mijn huid na een wasbeurt niet droog achter en laten deze heel subtiel naar de foam ruiken.

Ik vind deze foaming shower gels echt onwijs leuk. De verpakking is schattig, de namen zijn origineel en ze doen prima hun werk. Dit setje kost 5 euro en echt leuk om cadeau te geven. Wil je nou maar één variant proberen? Dat kan ook, want de verschillende foams zijn ook gewoon los verkrijgbaar bij Hema. Dan kosten ze 2 euro per stuk en heb je ook nog de keus uit de floral fresh and fascinating variant.

Heb jij ervaring met doucheproducten van Hema?

xxx Teddy

18 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog