Mijn favoriete gratis apps #3

Apps gebruik ik iedere dag. De ene app gebruik ik dagelijks, de ander wat minder, maar dat betekent niet dat deze apps geen favorieten van me zijn. Ik ben altijd op zoek naar de leukste, gratis apps om mijn telefoon nog leuker mee te maken. Laatst ‘ontdekte’ ik weer een paar enorm leuke apps en gebruikte ik een paar apps vaker die ik al tijden op mijn telefoon had staan. Vandaag is het daarom tijd voor mijn favoriete gratis apps deel 3. Benieuwd?

Shazam
Shazam is een app die ik al langer heb, maar de laatste tijd gebruik ik hem weer vaker. Deze app kun je gebruiken om het liedje op te slaan welke je op dat moment aan het luisteren bent. Ik gebruik Shazam vaak als ik bij mijn vriend in de auto zit. Als ik een leuk nummer hoor op de radio en niet weet welke het is: shazam.

Fid me
Deze app werd me aangeraden en sindsdien gebruik ik hem vaak. Ik liep altijd met enorm veel pasjes rond. Van iedere winkel waar ik vaak kwam, had ik wel een pasje. Ik nam ze vrijwel altijd mee, terwijl ik ze echt niet altijd nodig had. Gelukkig kan ik nu Fid me gebruiken. Fid me is een app waar je je klantenkaarten op kunt slaan. Als je vervolgens in de winkel staat, kun je gewoon je telefoon laten zien, daar staat de klantenkaart immers op!

Mondly
Nu ik op de universiteit zit, kom ik weinig in aanraking met voor mij vreemde talen. Op de middelbare school volgde ik Duits en Engels, maar nu volg ik geen vakken die me een nieuwe taal leren. Daar heb ik zelf voor gekozen, maar soms vind ik het toch nog wel leuk om wat nieuws te leren. Zo ontdekte ik de app Mondly. Hier kun je je moedertaal instellen én de taal die je wil leren. Zo kun je wat basisdingetjes van die taal leren. Enorm leuk!

Cluise
Ik sta enorm vaak voor mijn kledingkast terwijl ik niet weet wat ik aan moet. Alles lijkt dan niet goed genoeg en alle combinaties die ik maak, zijn het dan net niet. Herkenbaar? probeer dan eens de app cluise. In deze app kun je verschillende kledingstukken opslaan en cluise maakt dan een complete look voor je. Handig!

The best song
Ik vind het super leuk om nieuwe muziek te ontdekken, maar dat kan soms nog best lastig zijn. Ik kom namelijk niet dagelijks met voor mij nog onbekende muziek in aanraking. Daar is een oplossing voor: the best song. Zie het als een soort tinder, maar dan voor muziek. Enorm leuk, makkelijk én je ontdekt er leuke nummers door. Natuurlijk komen er ook genoeg nummers voorbij die ik al ken, maar het blijft leuk.

De apps die ik hier laat zien, zijn verkrijgbaar voor iPhone. Ik durf niet te zeggen of ze allemaal ook voor android verkrijgbaar zijn. Hier kun je trouwens mijn eerste deel favoriete gratis apps zien en hier deel twee.

Wat zijn jouw favoriete apps?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog