Ciaté – ferris wheels

Na mijn drukke week vol stress en tentamens had ik weer eens even de tijd om mijn nagels te lakken. Door de drukte was het er niet van gekomen, dus het voelde echt fijn om hier gewoon weer even tijd voor te hebben. Het is zoiets simpels, maar toch miste ik het een beetje. Het lakje dat ik koos was ferris wheels van Ciaté. Dit lakje heb ik al langer in mijn bezit, maar ik heb hem nog nooit op A Beauty Day laten zien. Vandaag moet daar maar eens verandering in komen. Benieuwd?

Ciaté lakjes hebben een opvallend uiterlijk. De lakjes zitten altijd in een langwerpig, gebogen flesje met een lange dop die glimmend zwart van kleur is. Op de voorkant van het flesje staat het logo van Ciaté met een schattig strikje erboven. Mijn ferris wheels nagellak is een mini. Deze ziet er precies hetzelfde uit als de normale flesjes, alleen is ie een stuk kleiner. Ook staat er duidelijk op de voorkant dat het om een mini gaat.

Volgens Ciaté zorgt deze nagellak ervoor dat je prachtige nagels krijgt. De lange dop die het flesje heeft zou ervoor zorgen dat het lakken gemakkelijk gaat. Daarnaast zou het borsteltje voor een egale finish zorgen. De formule is goed gepigmenteerd, long lasting en de nagellak van Ciaté is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Hierdoor zou er voor iedereen wel wat tussen zitten.

Ferris wheels is een lichtblauwe, pasteltint. Hij is zo licht, dat ik hem als babyblauw zou omschrijven. Hierboven kun je zien hoe ferris wheels er op mijn nagels uitziet. Ik vind de lichtblauwe kleur erg gaaf en zoals je ziet dekt de lak ook goed. Hier draag ik twee laagjes en dat is echt genoeg. De lak heeft een mooie, glanzende finish.

De nagellak droogt redelijk snel. Het is niet opvallend snel, maar het duurt ook niet extreem lang voordat de lak droog is. Ferris wheels blijft bij mij ongeveer 3 dagen zitten. Dat is voor mijn doen prima, het is geen enorme prestatie, maar het is wel echt prima.

Ik vind Ferris wheels van Ciaté leuk. De lichtblauwe kleur is helemaal mijn ding en ook de houdbaarheid is voor mijn doen goed genoeg. De lak blijft bij mij ongeveer 3 dagen goed op z’n plek en dat vind ik meer dan prima. Ik heb ferris wheels in een mini variant van 5 ml, maar er is ook een full-size van verkrijgbaar die 13,5 ml bevat. Deze is onder andere verkrijgbaar via Ici Paris en kost daar 9,18.

Wat vind jij van het merk Ciaté?

xxx Teddy

18 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog