Too Faced – Grande Hotel Café

Dat ik zwak heb voor mooie make-up verpakkingen, weet je onderhand misschien wel. Waar ik ook een zwak voor heb is het merk Too Faced. Hier heb ik een paar palettes van waar ik enorm tevreden over ben. Wanneer deze twee dingen samen komen, ben ik niet meer te redden. De kerstcollecties van Too Faced vind ik dan ook altijd geweldig. Meestal blijft het dan bij kijken, maar dit keer besloot ik de stoute schoenen aan te trekken en een product te bestellen. Ik bestelde de grande hotel café set. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

Tja, de verpakking. Hij spreekt eigenlijk al voor zich! De set zit in een kartonnen doos die op een roze hotel lijkt. Hoe leuk!

Volgens Too Faced is dit luxe grande hotel café het perfecte cadeau voor iedere make-up liefhebber. De set bevat drie palettes met een heerlijke geur die in totaal 18 matte en glanzende oogschaduws, twee blushes en een bronzer bevatten. Ook zit er in de set nog een mini van de better than sex mascara.

De set bestaat dus uit drie palettes en een mini mascara. Alle palettes zijn weer leuk en feestelijk vormgegeven!

Het eerste palette is gingerbread cookie. Dit palette ruikt ook echt naar gingerbread cookie. Lekker! Dit palette is qua kleuren de donkerste van de drie. Er zitten donkere bruintinten en een zwarte tint in, maar ook een gouden en roze tint en een lichte tint die je kunt gebruiken als highlighter. Onder de zes oogschaduws zit ook nog een bronzer.

Hierboven zie je de swatches van het eerste palette. Van links naar rechts zie je: ginger cream, Maple syrup, gingersnap, winter dream, cup of joe, black coffee en gingerbread.

Het tweede palette, peppermint mocha, is al een stuk lichter qua kleuren. Ook dit palette ruikt weer heerlijk. Vooral de pepermunt geur ruik ik goed terug. Dit palette bevat bruine tinten, maar ook een roze en paars. Onder de zes oogschaduws zit dit keer een lichtroze blush.

Hierboven zie je de swatches van dit palette. Van links naar rechts zie je: Peppermint cream, christmas blend, peppermint mocha, candy cane, sprinkles, coffee chip en santa baby.

Het derde en laatste palette is denk ik wel mijn favoriet. Naast de mooie mintgroene vormgeving zijn ook de kleuren in dit palette erg mooi. Ook hier zitten weer veel bruintinten in, maar ook een gouden en groene tint. Onderaan zit weer een blush. Dit keer in een perziktint.

Hierboven zie je de swatches uit dit palette. Van links naar rechts zie je: frosty nog, eggnog latte, iced coffee, skinny latte, cold brew, central park en peach cobbler.

Alle palettes hebben een goede afwisseling van matte en glanzende tinten. Je kunt er dus veel kanten mee op. De kleurencombinaties zijn mooi en ook de pigmentatie is top! Het is misschien wel duidelijk dat ik de set erg fijn vind.

In de set zit ook nog een better than sex mascara. Deze heeft een lichtroze, glanzende huls en een borsteltje met wat langere haartjes die dicht op elkaar staan.

Hier zie je het effect van de mascara op mijn wimpers. Zoals je kunt zien zorgt de mascara ervoor dat mijn wimpers een stuk zwarter én langer zijn. Hoewel ik het effect erg mooi en natuurlijk vind, mis ik toch wel een beetje volume.

Natuurlijk heb ik ook een ooglook gemaakt met deze set. Hier gebruikte ik het peppermint mocha palette voor. Op mijn bewegend ooglid bracht ik candy cane aan. In mijn crease bracht ik coffee chip aan en in mijn outer V bracht ik sprinkles aan om wat kleur toe te voegen. De look maakte ik af met eyeliner en mascara.

Ik vind de grande hotel café set van Too Faced echt geweldig. Niet alleen de vormgeving is super leuk, ook de palettes zelf zijn fijn. Wel is de prijs even slikken. Deze set kost namelijk 44,95 en is niet in Nederland verkrijgbaar. Ik heb hem zelf besteld via de Franse Sephora, wat betekende dat er nog eens 13,- aan verzendkosten bovenop kwam. Een tip van mij: bestel samen met een vriendin, dan kun je de verzendkosten delen!

Heb jij ook zo’n zwak voor mooie verpakkingen?

xxx Teddy

14 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog