November 2016 in een paar foto’s #2

November loopt langzaam op z’n eind en de maand december is in zicht. November vind ik altijd een beetje een gekke maand, omdat het kouder en donkerder wordt, maar het nog lang duurt voordat de feestdagen er zijn. Het begint bijna standaard te worden, maar deze maand was ik weer lekker druk voor mijn studie. Ik begon met het schrijven van mijn scriptie, maar had gelukkig ook nog tijd voor leuke dingen. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe het tweede deel van mijn november was. Benieuwd?

Halverwege november ging ik langs de Forever 21 toen ik door Amsterdam liep. Ik had niet echt iets nodig en had ook niet verwacht dat ik iets leuks zou vinden, totdat ik tegen een lange, zwarte jurk aanliep. Ik besloot hem te passen en vond hem gelijk gaaf. Yes, ik heb mijn kerstjurk al binnen!

Hoewel we allemaal een druk schema hebben, proberen mijn huisgenoten en ik toch regelmatig samen te eten. Niet iedereen kan altijd, maar dat maakt niet uit. Halverwege deze maand aten we wraps, zo lekker!

In de shoplog die ik deze maand postte, kon je al zien dat ik een groen, velours vestje had gekocht. Een paar dagen nadat ik hem gekocht had, trok ik hem gelijk aan. Ik vond het lastig om hem te combineren, dus ik besloot er een grijs shirtje onder aan te doen. Als je nog tips hebt, let me know!

Op dinsdag heb ik een aantal uur tussen mijn colleges zitten. Ik besloot voor de verandering eens op de universiteit te gaan werken, normaal doe ik dat altijd thuis. Ik nam een salade mee als lunch, die had ik nog over van de dag ervoor. Lekker!

De thee van Pickwick was in de aanbieding bij de Alberth Heijn, dus ik kocht een doosje met fruitvariatie. Zo lekker! Vooral de meloen variant vind ik echt geweldig.

Een aantal weken terug zou ik al met mijn buurmeisje naar Amsterdam gaan, maar dat kwam er toen niet van. Daarom besloten we vrijdag de 25e te gaan. Wanneer we samen naar Amsterdam gaan, lopen we altijd even langs de MAC counter in de Bijenkorf, die is zo mooi! Hier was het trouwens nog rustig, toen we aan het einde van de dag door de Bijenkorf terugliepen, was het enorm druk.

Ook gingen we tussen het shoppen door gezellig lunchen. We besloten onze gerechten te delen. Ik bestelde een clubsandwich, zij brood met kroket. Vervolgens gaf ik de helft aan haar en zij aan mij. Best of both worlds.

Tijdens de herfst/winterdagen vind ik het heerlijk om een geurkaars aan te hebben. In Amsterdam kocht ik dan ook een nieuwe Yankee Candle. Dit is een speciale variant voor de feestdagen: all is bright. Als je hem tegenkomt, ruik er even aan, want hij is enorm lekker!

Hoe was jouw november?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog