Favorieten november 2016

Vandaag is de allerlaatste dag van november. Bye november and hello december! Ik kijk al weken uit naar de gezelligheid van december en de feestdagen die daarbij horen. Nu het bijna december is, komt dat allemaal steeds meer in zicht. Jeej! Hoewel ik november altijd een beetje een gekke maand vind, heb ik de afgelopen maand wel weer met alle plezier mijn beauty items gebruikt en nieuwe pareltjes ontdekt. Vandaag wil ik je daarom mijn 5 meest favoriete producten van de afgelopen maand laten zien. Benieuwd?

Mijn eerste favoriet is de Vinylux nagellak in blush Teddy van CND. Dit lakje heeft niet alleen een leuke naam en prachtige kleur, maar blijft ook nog eens erg goed zitten. Bij mij bleef ie 5 dagen perfect zitten, iets wat voor mijn doen echt goed is! Ook droogde de lak erg snel, iets wat ik altijd een pluspunt vind. Hier kun je de review en de swatch van dit lakje zien.

De tweede favoriet van de afgelopen maand is een lipstick uit de nude lipstick kit uit de nutcracker sweet collectie van MAC. Hoewel ik alle vier de lipsticks prachtig vind, heb ik nouvelle vogue toch wel het meest gedragen de afgelopen maand. Benieuwd naar hoe de kleur er precies uitziet? Kijk dan even naar deze blogpost.

Mijn derde favoriet is voor de verandering eens geen beautyproduct. Dit haarelastiekje van zenner is in november een groot favoriet geworden. Waar ik eerst sceptisch was ten opzichte van dit soort elastiekjes met rubber, ben ik nu helemaal om. Waar normale elastiekjes gedurende de dag een beetje uit mijn haar zakken, blijft deze echt beter zitten.

Ook het grande hotel café van Too Faced kan niet ontbreken in mijn favorieten van de afgelopen maand. Want eerlijk, hoe geweldig is deze set! Hoewel ik alle drie de palettes in deze set prachtig vind, heb ik het eggnog palette er het meeste bij gepakt de afgelopen maand. Hier kun je mijn volledige review met swatches zien van deze set. Alvast sorry voor je portemonnee als je hem besluit ook de kopen na mijn review.

Last but not least behoort het Vamp! Palette van Pupa tot mijn favorieten. De oogschaduws in dit palette hebben een hele fijne textuur waardoor ze gepigmenteerd zijn en fijn blenden. Ook zijn de tinten erg mooi, dus dit palette pakte ik er de afgelopen maand ook heel graag bij. Hier kun je mijn review ervan lezen en de swatches ervan zien.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog