Opgemaakt november 2016

Vandaag is het alweer de allereerste dag van de laatste maand van het jaar: december. Een nieuwe maand, nieuwe kansen. En nieuwe, waarschijnlijk nog koudere dagen. Gelukkig zijn ook de feestdagen weer in zicht. Toch wil ik vandaag nog niet vooruit blikken op de aankomende maand, maar juist terugblikken op de afgelopen maand. Vandaag wil ik je namelijk laten zien welke producten in opgemaakt heb in oktober. Producten die ik zo graag gebruikte, dat ik ze compleet tot op het laatste beetje heb opgemaakt. Benieuwd?

Als eerste maakte ik deze maand de liquid liner van Catrice op. Ik draag bijna iedere dag eyeliner en daar gebruik ik deze eyeliner voor. Deze is namelijk echt goed zwart en droogt niet snel uit. Voor mij werkt hij daarom erg fijn! Ook blijft hij bij mij de hele dag perfect op z’n plek. Hier kun je mijn review lezen.

Ook deed ik een tube van mijn favoriete mascara weg: the colossal volume’ express waterproof. Deze mascara gebruik ik al enorm lang en koop hem steeds opnieuw. Deze tube deed ik weg omdat hij niet meer goed was en ik een nieuwe ging gebruiken. Hier kun je zien welk effect de mascara geeft.

Deze fixing mist van MUA ging ook in november op. Op zich vond ik het een fijne spray, maar hij verrichte geen wonderen voor mij. Het was gewoon een basic, fixing spray. Ik zal hem dan ook niet nog een keer kopen. Hier kun je mijn review lezen van dit product.

Ook ging afgelopen maand mijn conditioner van de L’oréal Elvive extraordinary clay lijn op. Om de een of andere reden gaat mijn conditioner altijd eerder op dan de shampoo die ik erbij heb. Ik ben nu dan ook nog bezig met het laatste beetje shampoo opmaken van deze lijn. De conditioner vond ik erg fijn in gebruik. De geur was erg lekker en ook de werking was prima. Hier kun je mijn mening lezen over de producten uit de extaordinary clay lijn.

Het wordt bijna standaard, maar ik heb afgelopen maand weer een pak reinigingsdoekjes opgemaakt. Dit keer eentje van Bella. Het waren hele basic doekjes met een milde geur. Dit soort doekjes gebruik ik vooral om swatches mee te verwijderen. Mijn huid reinig ik altijd uitgebreider met speciale producten die geschikt zijn voor mijn type huid.

Wat heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog