Catrice – liquid liner waterproof

Mijn eyelinerstift was zo goed als op. Ik moest moeite doen en mijn armen in gekke hoeken buigen, wilde ik het nog voor elkaar krijgen om een strak lijntje te zetten. Ik wilde niet weten dat ie op was, want hij was zo fijn. Maar ik moest er toch echt aan geloven. Gelukkig kende een vriendin van mij een hele goede, budgetproof eyeliner. Op aanraden van haar kocht ik de liquid liner waterproof van Catrice. Vandaag wil ik je laten zien of deze eyeliner inderdaad zo fijn is als mijn vriendin zegt. Benieuwd?

De eyeliner ziet er vrij simpel uit. Het flesje is zwart met blauwgroene letters. De dop is vrij lang, waardoor je hem heel makkelijk en fijn vast kunt houden. Het tipje van de eyeliner is een soort puntig stiftje. Het uiterlijk is dus niet heel bijzonder, maar het ziet er wel goed en strak uit.

Volgens Catrice is deze eyeliner gemaakt om je ogen een perfect accent te geven. Door de speciale textuur en het innovatieve kwastje dat aanvoelt als de punt van een viltstift zou je gemakkelijk een strak lijntje kunnen creëren. Deze waterproof liquid liner is verkrijgbaar in één kleur en dat is 010 don’t leave me! Ik vind het een leuk detail dat Catrice deze eyeliner nog een extra naam heeft gegeven. Ook is deze erg toepasselijk, want ik verwacht dat de eyeliner me inderdaad niet gaat verlaten en gewoon netjes op z’n plek blijft zitten.

Zoals je kunt zien op bovenstaande swatches, is de eyeliner goed gepigmenteerd. Hij is echt goed zwart en dekt met één streep volledig. Ook is het makkelijk om een strakke, niet te dikke lijn te zetten met dit kwastje.

Ook op mijn oog brengt de eyeliner gemakkelijk aan. Het stiftje is niet te hard of te zacht en beweegt net genoeg mee om een mooie lijn te kunnen zetten. Zodra de eyeliner op z’n plek zit, blijft ie daar ook de hele dag. De eyeliner vervaagt niet en blijft goed zwart gedurende de dag. De liquid liner is ook waterproof. Een traanoog of wat regen overleeft ie wel. 100% waterproof is ie toch niet, want na een warme douche heb ik wel een beetje panda oogjes.

Het is echt een voordeel dat deze eyeliner waterproof is, maar dit brengt ook een klein nadeel met zich mee. De eyeliner is namelijk niet heel makkelijk te verwijderen met een klein beetje remover. Ik schiet nog wel eens uit en wil mijn lijntje dan corrigeren met een wattenstaafje met wat remover. Maar om het uitgeschoten stukje te verwijderen, moet ik echt een paar keer over hetzelfde stukje heen gaan en dan brokkelt deze als het ware af. Als ik mijn eyeliner compleet wil verwijderen ’s avonds voor het slapen daarentegen, lukt dit wel prima. Als ik een watje met remover een paar seconden op mijn oog laat liggen, is de eyeliner met een paar keer wrijven helemaal weg.

Wat ik echt een pluspunt vind, is dat het stiftje niet kan uitdrogen. Bij een echte stifteyeliner droogt het stiftje na een tijdje uit, maar dat kan bij deze eyeliner niet. De liquid liner van Catrice heeft wel het fijne puntje van een stifteyeliner, maar nog wel een flesje waar de vloeibare eyeliner in zit en je het stiftje in moet dopen. Deze eyeliner heeft dus the best of both worlds.

Ik ben enorm tevreden over de liquid liner waterproof van Catrice. De eyeliner is goed zwart en brengt gemakkelijk aan. Ook blijft ie echt goed op z’n plek zitten en is ie, zoals de naam al zegt, waterproof. Wat het nog mooier maakt, is de prijs van deze eyeliner. Deze liquid liner kost namelijk maar 3,89.

Welke eyeliner gebruik jij op dit moment?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog