Shoplog juli 2015

Ik hou van shoppen en ga dan ook regelmatig even langs wat winkels. Soms trek ik een hele dag uit om te shoppen, maar soms ga ik ook alleen even iets halen wat ik nodig heb na college. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik je mijn geshopte spulletjes liet zien. Afgelopen week ging ik even de stad in en kwam met wat nuttige maar ook zeker hele leuke dingen thuis die ik je vandaag graag wil laten zien. Benieuwd?

Bij de op = op shop kocht ik wat back ups. Zo kocht ik drie flessen van Andrélons get the volume mousse. Ik had er sowieso weer eentje nodig en het was goedkoper als ik er gelijk drie meenam. Ik betaalde voor drie flessen volgens mij 9 of 10 euro. Ook mijn shampoo was op en ik besloot de zomer blond variantvan Andrélon eens te proberen. Ook hier was het weer goedkoper om drie stuks te kopen. Voor deze drie flessen betaalde ik 7 euro.

Ook de deodorant die ik dagelijks gebruik, was bijna op. Ik kocht gelijk twee bussen van de go fresh deodorant van Dove. Dit is trouwen de cucumber & green tea variant. De precieze prijs van deze twee bussen weet ik niet meer, maar ik denk dat ik zo rond de 4 euro kwijt was voor 2 bussen.

Ik had al een concealer kwast van Essence die ik heel fijn vond, maar die is afgebroken. Daarom kocht ik deze concealerkwast van Kruidvat, om te proberen. Deze kwast kostte me 2,99. Op aanraden van een vriendin kocht ik ook een nieuwe eyeliner bij Kruidvat. Dit is de liquid liner van Catrice. Deze kost 3,89. Mijn base coat droogde niet meer goed, dus ik heb bij Kruidvat ook een nieuw flesje gekocht. Dit is de protecting base coat van Essence en deze kost 1,99.

Ik liep nog even de Hunkemöller binnen omdat ik zag dat er sale was. Veel leuke bikini’s hingen er niet meer in mijn maat, maar deze nog wel. Ik vond hem erg zomers en lekker vrolijk, dus ik besloot hem te kopen. Het topje zou normaal 27,99 kosten en nu betaalde ik maar 20,- Ook het broekje was goedkoper. Deze was van 14,99 naar 8,- gegaan.

Last but not least kocht ik nog een nieuw paar All Stars. Ik heb al een paar in een mintgroene tint en die draag ik zo vaak, dat ik graag een extra paar wilde. Ik koos voor een donkergrijze tint, omdat dat heel snel ergens bij past en ik dus al een gekleurd paar heb. Een paar All Stars kost 69,99.

Wat is jouw laatst gekochte item?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog