MUA – pro-base fixing mist

Sinds ik ben begonnen met fixing sprays, wil ik niet meer zonder. Producten waardoor mijn make-up er beter uitziet én beter blijft zitten kan ik toch niet links laten liggen? Ik heb al een aantal fixing sprays gebruikt, maar ik vind het leuk om nieuwe te proberen en te kijken of deze nog fijner en beter werken. Toen ik laatst voor het MUA schap stond in de kruidvat, besloot ik dan ook de pro-base fixing mist mee te nemen om te proberen. Vandaag wil ik deze aan je laten zien. Benieuwd?

Ik vind de verpakking van de fixing mist erg leuk. Het flesje is vrij basic doordat ie compleet wit is, maar de sticker rondom het flesje zorgt ervoor dat het geheel erg modern en leuk uitziet. De combinatie van zilver met paars vind ik ook erg leuk. Wel vind ik het jammer dat je niet kunt zien hoe ver het flesje al leeg is.

Volgens MUA, ofwel makeup academy, zorgt deze fixing mist ervoor dat je make-up er de hele dag goed uitziet. De gewichtloze formule is makkelijk aan te brengen en zorgt ervoor dat alles op z’n plek blijft. Daarnaast zou de fixing mist de huid ook hydrateren. Voor gebruik schud je de spray en sprayt dan op armlengte afstand de mist op je gezicht. Houdt hierbij wel je ogen dicht, want het product moet niet in je ogen komen. Zelf houd ik ook altijd mijn mond dicht, want fixing mist binnen krijgen is niet bepaald een pretje.

Het sprayen werkt heel makkelijk. Wel moest ik even wennen aan de spraymond van dit flesje, want er komt best een harde nevel uit als je sprayt. Waar ik de hele zachte nevel van de Etos spray gewend was, zorgde deze mist er in het begin voor dat mijn hele gezicht nat was. Die armlengte afstand is dus echt wel nodig en doet wonderen.

De spray ruikt vrij neutraal en dat vind ik prettig. Hierdoor is de kans groot dat veel mensen hem plezierig vinden ruiken. Ook droogt de spray snel op. Iets wat ik ook echt een pluspunt vind. Ik gebruik de spray namelijk altijd ’s ochtends en heb dan vaak geen tijd om te wachten.

Ik heb het idee dat de spray er echt voor zorgt dat mijn make-up langer blijft zitten. Ik gebruik sowieso altijd een primer en een foundation die lang blijft zitten, maar de fixing mist zorgt ervoor dat alles net wat minder snel gaat glijden. Ook vind ik de spray enorm fijn om het poederige effect wat mijn matterende poeder geeft wat te verminderen. Hierdoor ziet mijn make-up er mooier en natuurlijker uit.

Ik vind de pro-base fixing mist van MUA erg leuk. Het product werkt fijn, wel moet je echt de armlengte afstand houden als je het product op je gezicht sprayt. Het product ruikt prima en doet goed zijn werk. Mijn make-up blijft echt goed zitten en het ziet er natuurlijker uit. De pro-base fixing mist is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat en kost daar 6,99.

Gebruik jij wel eens een fixing spray?

xxx Teddy

8 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog