Kiko – double match lipstick & lipliner 02

Een tijdje terug liet ik je al de prachtige double match lipstick & lipliner van Kiko zien in een prachtige, felroze tint. Toen ik laatst van een vriendin hoorde dat Kiko een tijdelijke actie had: 3 + 3 gratis, kon ik het niet laten om even een kijkje te nemen. Omdat ik de double match lipstick & lipliner zo fijn vond, was ik ook enorm blij toen ik zag dat ze nog niet uitverkocht waren. Vandaar dat ik ervoor koos om nog een kleurtje uit deze fijne lijn te kopen. Dit keer een felrode tint. Vandaag wil ik deze graag aan je laten zien. Benieuwd?

Het kartonnen doosje ziet er al veelbelovend uit. De lipstick hoort net zoals de felroze tot de campus idol collectie. Eigenlijk is deze collectie alweer uit de winkels, maar de kans is groot dat de laatste producten nog gewoon verkocht worden in de winkel. Het doosje heeft witte, blauwe en rode kleuren en heeft een soort college logo in het midden. Het past echt perfect bij de collectie.

De verpakking van de lipstick en lipliner zelf ziet er wat simpeler uit, maar nog steeds vind ik hem erg mooi. De stick is wit en heeft een lichtgrijze opdruk in het midden. In de kleur van de lipstick staat een zigzag streepje op de dop. Dat vind ik er leuk uitzien en het is heel handig. Vooral nu ik twee tinten uit deze collectie heb. Zo zie ik gelijk welke tint ik in mijn handen heb, zonder dat ik hem eerst open moet maken.

Volgens Kiko geeft deze lipstick een intense en stralende kleur af. De lipstick heeft een dunne, crèmige textuur die samensmelt met de lippen en ze lekker zacht maakt. De lipstick heeft een glanzende finish, terwijl de lipliner juist weer een matte finish heeft. Hoewel de lipliner mat is, zou hij gemakkelijk aan te brengen zijn door de zachte textuur van het potloodje. Door de lipliner onder de lipstick aan te brengen, zou de tint de hele dag blijven zitten.

In totaal waren er zes tinten verkrijgbaar: een zalmroze tint, twee rode tinten, een donkere berry tot, een rood-rozige tint en een felle roze. De eerste keer koos ik voor de felroze tint: 05 daring orchid. Nu koos ik voor een van de rode tinten: 02 modern red.

Hier kun je modern red op mijn arm zien. Links zie je de swatch van de lipstick en rechts die van de lipliner. Hier kun je goed zien dat de finish van beide erg verschilt. ook is duidelijk te zien dat beide echt goed dekken.

Hier zie je 02 modern red op mijn lippen. Ik draag de lipliner en daaroverheen de lipstick. Het resultaat mag er echt zijn. De kleur is prachtig en doordat de matte lipliner eronder zit, heeft de lipstick niet zo’n hele glanzende finish meer. Dat vind ik erg mooi. Ik was in het begin een beetje bang dat de tint te fel zou zijn voor mijn lichte huid, maar hij past er juist erg goed bij. Mijn blauwe ogen lijken nog blauwer als ik deze rode kleur draag en de tint is gewoon heel erg mooi. Dat beide producten goed dekken is ook weer terug te zien op mijn lippen.

Omdat ik de roze tint uit deze collectie al had, wist ik dat dit product goed zou blijven zitten. Dit is ook weer het geval met modern red. De lipstick blijft in combinatie met de lipliner echt goed zitten. Een maaltijd overleeft ie makkelijk en wat te drinken al helemaal. Hij slijt wel een beetje gedurende de dag, maar aan het einde van de dag zit het meeste van de kleur nog op je lippen.

Ik ben enorm blij met mijn tweede tint van de double match lipstick & lipliner van Kiko. Het product ziet er niet alleen leuk uit, maar heeft ook een prachtige tint en blijft goed zitten. De double match lipstick & lipliners horen bij de campus idol collectie van Kiko en zijn dus maar tijdelijk verkrijgbaar. De kans is dan ook groot dat veel tinten al uitverkocht zijn, maar als je geluk hebt kun je er nog eentje scoren. Per stuk kosten ze 7,90.

Wat vind jij van deze rode tint?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog