essence lip plumper what the fake review

Essence What The Fake? lip plumper

Volle lippen zijn hot. De ene na de andere influencer neemt lipfillers en het wordt steeds normaler om volle lippen te hebben. Maar niet iedereen wordt happy van fillers. Ik moet er zelf niet aan denken een naald in mijn lippen te zetten. I’ll pass. Maar vollere lippen, daar zou ik geen nee tegen zeggen. Essence heeft een budgetproof oplossing bedacht: De What The Fake? Plumping lip filler. Deze Essence lip plumper zou jouw lippen binnen een handomdraai voller maken. Let’s test it!

essence what the fake lip plumper

Essence What The Fake lip plumper

Volgens Essence zijn de resultaten van deze lip plumper overweldigend. Deze gloss zou direct zorgen voor volle, volumineuze lippen. De gloss is verrijkt met hyaluronzuur en vitamine E, waardoor hij hydraterend werkt.

Hoe werkt een plumping lipgloss? Eigenlijk heel simpel. Vaak zit er een ingrediënt in de gloss die een beetje irriterend is voor je lippen. Denk aan menthol. Doordat je lippen geïrriteerd raken, zwellen ze op en worden ze vaak wat roder. Het is dus fijn dat de Essence lipgloss ook verrijkt is met hydraterende ingrediënten, want zo’n plumping lipgloss is vaak niet heel zacht voor jouw lippen.

essence lipgloss lip plumper borstel

Volle lippen vind ik prachtig, dus ik was erg benieuwd naar het resultaat van de gloss. Het eerste wat me opviel bij het aanbrengen was de frisse muntgeur.

essence filler gloss before after

Na een paar seconden beginnen mijn lippen te tintelen. Daardoor merk je dat de gloss zijn werk gaat doen. Vooral de randen van mijn lippen worden langzaam iets roder en mijn lippen worden iets dikker. Hierboven zie je het before en after resultaat. Links draag ik niets en rechts draag ik de What The Fake gloss.

Ik zie het verschil wel, maar dat heeft ook met de gloss te maken. Glanzende dingen lijken vaak wat voller doordat het licht er net anders op valt. Op de foto lijkt het verschil ook iets groter dan het in real life is door de hoek van de foto, maar mijn lippen worden er zeker wat voller van. Ik merk wel dat ik de lipgloss niet zo prettig aan vind voelen, door het tintelende/branderige gevoel.

essence lip plumper review

Conclusie

Ik vind het slim van Essence dat ze op een budgetproof manier mee gaan met de volle lippen trend. Je hoeft dus geen fillers te nemen om volle lippen te krijgen! De lipgloss voelt niet heel fijn aan op mijn lippen, maar geeft ze wel volume en een mooie glans. De What The Fake? Plumping lip filler kost €2,99. Zou jij hem proberen?

Gebruik jij wel eens plumping lipproducten?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog