Fanllory sheet mask review

Hoewel ik na 5 jaar bloggen aardig wat merken heb leren kennen, ken ook ik nog niet alle beauty merken. Jammer? Nee, helemaal niet! Zo kan ik tenminste nog nieuwe dingen ontdekken. Een nieuw merk proberen vind ik altijd zo leuk. Soms heb ik al wat gelezen, maar vaak ga ik er compleet blanco in. Wanneer ik een merk al ken, heb ik toch vaak een bepaalde verwachting. Laatst ontving ik twee sheet masks van Fanllory. Een merk wat ik dus nog niet kende. Vandaag vertel ik je er alles over!

Fanllory sheet mask review

De maskers zitten in een chique kartonnen hoesje. Het karton is zwart en heeft een zilveren en gouden band in het midden. Het logo van Fanllory staat er in het glanzend zwart opgedrukt.

fanllory sheet mask review

Het Fanllory sheet mask is gemaakt van Bio-cellulosevezels. Deze vezels bevatten voedende ingrediënten, hebben een beter absorptievermogen dan normale sheet masks, zouden perfect aan de huid hechten waardoor je huid het product nog beter opneemt én ze zijn eco-vriendelijk omdat het recyclebaar is.

Het whitening masker bestaat voor 96,7% uit natuurlijke ingrediënten. Volgend Fanllory reguleert en voorkomt deze sheet mask de melanine in de huid. Hierdoor remt het masker de ophoping van pigment in de huid, zorgt voor een heldere teint en vermindert donkere vlekken.

Het intensive treatment nourishing & hydrating masker zorgt voor diepe hydratatie, kalmeert de huid en zou goed werken tegen schade die opgelopen is door de zon. Het masker bestaat voor 97,8% uit natuurlijke ingrediënten.

fanllory sheet masker review

Als ik heel eerlijk ben, snap ik de hype van sheet masks niet. Ik heb nu al een aantal sheet maskers gebruikt en iedere keer zitten ze voor geen meter. De afstand tussen de ogen, neus en mond is altijd een dingetje én vaak blijven ze bij mij ook niet op hun plek zitten. En laat ik er nou net geen zin in hebben om een kwartier met een wit stuk masker in mijn blikveld te zitten. Toen ik het sheet mask van Fanllory ging testen, was ik dus ook sceptisch. Totdat ik het masker aanbracht.

Het Intensive Treatment masker zat allereerst super goed ingepakt met twee ‘bescherm’ lagen en de afstand tussen de ogen en andere gaten was top. Het masker plakte direct goed op mijn gezicht en was makkelijk te ‘verstellen’. Of het masker tussendoor verschoof? Helemaal niet!

Na een kwartier haalde ik het masker van mijn gezicht. Het resultaat? Een heerlijk gevoede huid. Het kleine beetje serum wat achterbleef, masseerde ik in en mijn huid voelde heel goed aan.

Conclusie

Ik begin de hype van sheet masks steeds een beetje beter begrijpen. Het Fanllory sheet mask is écht fijn in gebruik. Dit zou een sheet masker zijn wat ik vaker zou gebruiken. Het masker blijft goed zitten, zit fijn én naderhand voelde mijn huid lekker zacht aan. Ja, deze sheet maskers zou ik wel aanraden wat betreft de kwaliteit. De prijs is wel even een ander verhaal. Het whitening mask kost €17,55 en het nourishing & hydrating mask kost €15,55. Dat is een flink prijskaartje voor een masker wat je maar één keer kunt gebruiken. Dat moet je er echt voor over hebben. Nu snap ik wel direct waarom ik deze maskers wél fijn vond werken. Dat moet haast wel voor die prijs.

Meer sheet mask reviews kun je hier vinden!

Vind jij sheet masks fijn?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog