September 2019 in een paar foto’s

Zoals je al in mijn blogpost van gisteren kon lezen, was september een hele speciale maand voor mij. Ik begon namelijk aan mijn nieuwe baan! Mijn allereerste échte baan na het behalen van mijn master. In september was ik dus vooral druk met mijn nieuwe werk. Maar dat niet alleen, ik had namelijk nog een heerlijke vakantie met mijn vriend gepland staan én ik mocht eindelijk mijn felbegeerde masterdiploma ophalen. Vandaag wil ik je in een paar foto’s laten zien hoe mijn september was. Benieuwd?

Na mijn eerste week werken bij mijn nieuwe baan had ik een heerlijke vakantie gepland staan. Samen met mijn vriend vloog ik naar Kreta, het Griekse eiland waar het (in tegenstelling tot Nederland) heerlijk weer was.

We kwamen ’s avonds laat aan en de volgende dag pakten we gelijk onze zwemspullen om naar het strand te gaan. We hebben de hele middag heerlijk op een strandbedje gelegen en ik heb mijn e-reader weer eens tevoorschijn gehaald. Na een lekker middagje chillen liepen we langs het strand terug naar ons hotel, waar we dit mooie stukje strand met rotsen tegenkwamen.

Ook dag nummer 2 werd een strand dagje. We huurden een strandbedje direct aan het water, waardoor we de hele middag prachtig uitzicht hadden. Om het allemaal nog wat beter te maken, bestelde ik een ijskoude Radler. Lekker!!

Als ik op vakantie ben, eet ik eigenlijk altijd buiten de deur. Ik vind dat écht vakantie, lekker uit eten. Een avond gingen we eten bij een restaurant genaamd Drossia, een super schattig en mooi restaurant waar vrijwel alle groenten uit hun eigen tuin kwam. Als voorgerecht bestelde ik feta met amandelen, zo lekker! Ook de rest van het eten was super lekker.

Hoewel we deze vakantie echt als chill-vakantie hadden geboekt, besloten we niet alleen maar bij het strand/zwembad te gaan liggen. We maakten ook verschillende uitstapjes, waarvan een dagje naar Chersonissos er eentje was. We hebben wat geshopt in het centrum, zijn bij het Aquaworld & Reptile Rescue Centre geweest en hebben heerlijk geluncht aan de zee. Genieten!

De laatste twee dagen waaide het heel hard aan zee, dus besloten we een strandwandeling te maken en daarna lekker aan het zwembad bij ons hotel te gaan liggen. Ook helemaal geen straf!

Na één week vlogen we weer terug naar Nederland. Ik vind dat altijd zo jammer, als je vakantie er alweer op zit. Al vind ik het nooit écht erg om naar huis te gaan, omdat ik thuis ook een heerlijk huisje heb. En daarnaast was ik net begonnen aan mijn nieuwe baan, dus ik had zin in de tweede week!

Na mijn tweede week werken, mocht ik eindelijk mijn masterdiploma in ontvangst nemen! Na een presentatie, dankwoord van mijn scriptiebegeleider en een fotomomentje mocht ik hem dan eindelijk aanpakken. Mijn masterdiploma communicatiewetenschappen. Hoewel het eigenlijk heel ‘normaal’ voelde, heb ik mezelf achteraf toch even een schouderklopje gegeven. Dat heb ik toch maar mooi gedaan. Een universitaire opleiding afgerond in de tijd die ervoor stond, waarbij ik ook nog eens alle vakken in één keer haalde. Of het me makkelijk af ging is een vraag die ik vaak krijg. Mijn antwoord? Nee, ik moest er zeker wel wat voor doen. Maar of het het waard was? Ja, nu ik dat papiertje in handen heb, zou ik het zo weer doen.

Hoe was jouw september?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog