grappige momenten

De grappigste momenten van september 2019

September is de afgelopen jaren steeds een speciale maand voor mij geweest. Terugkijkend begon ik in september altijd met een nieuwe uitdaging. Was dat geen studiejaar, dan was het wel een traineeship. Ook dit jaar was hier geen uitzondering op. Begin september begon ik namelijk aan mijn allereerste grote-mensen-baan als marketeer. September was daardoor een hele leuke maand, die voorbij vloog. Uiteraard heb ik ook weer genoeg dingen meegemaakt waar ik even om moest lachen. Zo bestond de helft van onze gesprekken op kantoor uit woordgrapjes, onderschatte een serveerster me wel heel erg en lag ik dubbel tijdens een circusvoorstelling. Vandaag wil ik mijn grappigste momenten van september met je delen. Benieuwd?

  • “Nee, dat is echt te veel.” Is het strenge antwoord van de serveerster als we onze bestelling bij haar doen. In de voorbereiding voor onze vakantie naar Kreta vertelde een Griekse vriend ons dat we echt meerder voorgerechten moesten bestellen bij restaurants. Dat was volgens hem heel normaal. Onze serveerster? Die vond het dus niet normaal. Op haar aanraden werden er 2 van de 4 voorgerechten geschrapt, want het hoofdgerecht zou gigantisch zijn. Toen we eenmaal ons hoofdgerecht kregen – één spiesje kip, wat friet en salade – keken mijn vriend en ik elkaar lachend aan.  Die 4 voorgerechten én dit hoofdgerecht waren geen probleem geweest. Ze had ons zo onderschat.
  • Collega 1 legt uit dat een andere collega, Sharon naar een bepaald evenement gaat. Collega 2: “Zou leuk zijn als ze dat dan even wil ‘sharen’ op social media.”
  • Deze maand ging ik samen met mijn familie naar een circusvoorstelling. Tijdens de voorstelling werd aangekondigd dat het personeel op de hoogte was van het verbod op wilde dieren in een circus, maar dat er voor hen een uitzondering gemaakt was door de tweede kamer en zij een act met een olifant op het programma hadden staan. Je snapt dat ik keihard moest lachen toen er een chihuahua in een olifantenpakje op kwam.

Hoe was jouw september?

xxx Teddy

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog