Mijn favoriete parfums

Parfum is zo’n product dat ik iedere dag draag. Als ik het een keer vergeet als ik haast heb, baal ik daar gelijk een beetje van. Ik heb verschillende parfums, body lotions met parfum en body mists. Allemaal ruiken ze onwijs lekker, maar ik heb er drie die ik echt vaak pak. Vandaag wil ik je deze drie heerlijke parfums dan ook laten zien. Ik zou ze zo langzamerhand wel mijn favorieten kunnen noemen. Benieuwd?

Prada – Candy
Als eerste Candy van Prada. Dit is de lichtroze variant en wat is deze lekker! Zoals je kunt zien is ie echt bijna op en daar baal ik best wel van. De laatste tijd denk ik dan ook twee keer na voordat ik hem pak. Ik zit er serieus over na te denken om een nieuwe te kopen als deze op is, maar dat weet ik nog niet zeker. Candy is gewoon een hele lekkere, zoete geur die onwijs lang blijft zitten. Naast dat de geur gewoon erg lekker is, vind ik dat echt een pluspunt. Zo kan ik de hele dag genieten van de lekkere geur. Ook is de flacon erg mooi en bijzonder.

Dior – Miss Dior
De tweede parfum die ik heel vaak pak is Miss Dior van (hoe kan het ook anders) Dior. Ook deze is al voor een groot deel leeg. Een tijdje geleden heb ik al over Miss Dior geschreven, maar ik kon hem gewoon niet laten ontbreken in dit rijtje. Miss Dior is een heerlijke, vrouwelijke parfum die voor ieder moment van de dag geschikt is. Hij is classy en chique, maar ook perfect voor een dagje in het park. Ook deze ruik ik de hele dag subtiel om me heen. Net alsof ik van mezelf zo ruik.

Guerlain – La Petite Robe Noir
Ook mijn laatste aanwinst is nu al een groot favoriet. La petite robe noir is onwijs lekker. Er zijn verschillende versies van deze geur verkrijgbaar. Ik heb de eau de parfum couture variant. Deze geur is ietsjes zwaarder dan de andere geuren, maar daardoor zeker niet minder lekker. La petite robe noir is een hele speciale geur en juist daarom vind ik hem zo lekker. Hij bevat onder andere framboos en heeft een houtige basis.

Wat zijn jouw favoriete parfums?

xxx Teddy

 

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog