Favorieten oktober 2015

Het is vandaag de eerste dag van een nieuwe maand. De maand oktober is voor mijn gevoel echt enorm snel gegaan. Ik heb veel leuke dingen gedaan, maar ik ben ook erg druk geweest voor mijn opleiding en ik denk dat het daardoor komt. Vandaag is het dan ook alweer tijd voor mijn favorieten van de maand oktober. Benieuwd?

Deze maand ben ik echt verliefd geworden op de kwasten van Real Techniques. Misschien denk je dat het een beetje overdreven is, maar ze zijn gewoon enorm fijn. Hier kun je mijn volledige mening lezen over de Nic’s picks set. Ik durf te wedden dat dit niet mijn enige kwasten van Real Techniques zullen blijven…

Ik ging afgelopen maand in bad met peeping santa van Lush. Deze heerlijke bubble bar zorgde er voor dat mijn bad echt een feestje was en deze behoort dan ook zeker tot mijn favorieten. Hier kun je zien hoe peeping santa er in mijn bad uitzag.

Afgelopen maand voelde als een echte herfstmaand. Daarom pakte ik mijn wat donkerdere lipstick weer uit de kast en droeg deze met plezier. Afgelopen maand droeg ik de lipstick 020 van Trend it up vaak. Een mooie kleur die niet te donker is voor mijn lichte huid en aardig goed op z’n plek blijft zitten.

Mijn lippen begonnen een beetje droog te worden door het koudere weer, dus ik smeerde deze maand extra veel met mijn Carmex lipbalm. Deze werkt heel makkelijk en zorgt er echt voor dat mijn lippen weer zacht worden.

Last but not least droeg ik deze prachtige oogschaduw van Emite make-up veel. Deze oogschaduw is heel erg mooi als highlighter of op het bewegend ooglid. Deze kleur heet nect. Dit merk kende ik niet en deze oogschaduw kreeg ik ooit in een glossybox.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog