Oktober in een paar foto’s

Oktober was voor mij een hele leuke maand, maar ook een vrij drukke maand. Ik was jarig, vierde mijn verjaardag voor familie, maar ook voor vrienden en had een tentamen waar ik veel voor moest doen. De maand oktober loopt alweer tot zijn einde en daarom wil ik je vandaag in een paar foto’s mijn oktober laten zien. Benieuwd?

Oktober begon gelijk een beetje rommelig, want er kwamen (eindelijk) plintjes in mijn studentenkamer. Het resultaat is erg mooi, maar het nadeel was wel dat alle meubels van de muren af moesten en ik wel een ochtendje bezig ben geweest met schuiven.

Tijdens het boodschappen doen kwam ik deze geweldige minion ijsjes tegen bij de Aldi. Ik heb ze niet gekocht en daar heb ik stiekem toch wel een beetje spijt van. Als ik ze volgende keer tegenkom, gooi ik ze zeker weten in mijn winkelkarretje.

5 oktober werd ik alweer 20 jaar. Ik vierde dit uitgebreid met mijn familie en ben enorm verwend. Ook maakte mijn moeder deze heerlijk appeltaart, jum!

Mijn vriend verrast me ieder jaar met een prachtig cadeau. Zo ook dit jaar. Van hem kreeg ik deze prachtige armband, zo lief!

Toen ik na een lang verjaardags-weekend weer op mijn studentenkamer kwam, zag ik dat er een pakketje was bezorgd van mijn tante. Ze had een heel lief verjaardagskaartje gestuurd met een doos chocolaatjes.

Natuurlijk moest er naast gefeest ook geleerd worden. Ik had veel colleges en ging na lange tijd weer eens een froyo eten met mijn vriendinnen. Ondertussen kletsen we gezellig bij.

Halverwege deze maand had ik een fotoworkshop. Ik verwachtte er eigenlijk niet zo veel van, maar het was veel leerzamer dan ik dacht. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en ook mooie foto’s kunnen maken. Bovenstaande foto maakte ik tijdens de workshop en stiekem vind ik hem best gaaf.

Op donderdag kijk ik, als het lukt, expeditie robinson met mijn huisgenootjes. Op 15 oktober hadden een huisgenootje en ik het geniale idee om als avondeten te kaasfonduen tijdens de aflevering. Het was niet alleen heel erg lekker, maar ook heel erg gezellig!

Het weekend daarna ging ik naar huis en moest ik hard leren voor mijn tentamen. Tijdens het leren kwam onze kat bij me zitten om me te helpen met leren. Wat een schatje is het ook!

20 oktober had ik een tentamen. Ik zag er echt een beetje tegen op, maar het viel allemaal enorm mee, want ik haalde een 7,4! Na het tentamen besloten mijn vriendinnen en ik om te gaan uiteten. Als een soort beloning voor het harde leren.

Ik werkte die week van mijn tentamen natuurlijk ook gewoon aan A Beauty Day. Ik vind het namelijk heerlijk om na een lange dag op de bank te ploffen en gewoon even te bloggen.

Een paar dagen na mijn tentamen beloonde ik mezelf door even de stad in te gaan. Ik had wat kleine dingetjes nodig, maar kwam natuurlijk met meer items thuis. Toen ik door de stad liep zag ik dit. Kiko gaat dus een winkel openen in Utrecht. Ik ben heel erg benieuwd en kan eigenlijk niet wachten!

Ik wil weer meer gaan sporten en deze maand begon ik met dat goede voornemen. Ik ging op een woensdagmiddag en er was gewoon niemand op de begane grond. Het was enorm rustig en eigenlijk vond ik dat wel heel fijn.

Aan het eind van oktober kocht ik samen met mijn vriend wat leuke kussentjes en een dekentje voor op mijn studentenkamer om het allemaal wat gezelliger te maken. Ik probeerde ze die avond gelijk uit en ben er enorm blij mee. Het staat ook gelijk een stuk leuker.

Hoe zag jouw oktober er uit?

xxx Teddy

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog