Opgemaakt oktober 2015

Ik gebruik iedere maand allerlei producten en daardoor gaat er aardig vaak wat op. Ik laat je iedere maand zien welke producten ik heb opgemaakt. Daarom wil ik je vandaag, een dagje later dan normaal, de beauty producten laten zien die ik in de maand oktober heb opgemaakt. Benieuwd?

Droogshampoo is een product dat ik heel vaak gebruik. Ik probeer mijn haar wat minder te wassen en daar is droogshampoo een heel handig hulpmiddeltje bij. Ik probeer nu ongeveer 3 dagen te doen met mijn haar en was het daarna weer. Soms wordt mijn haar tussendoor toch een beetje vettig en dan gebruik ik droogshampoo. Op dit moment vind ik die van Aussie heel fijn. Deze laat bij mij geen witte waas achter, mits ik hem goed schud en hem van een afstandje op mijn haar spray, en zorgt er voor dat mijn haar er weer fris uitziet. Afgelopen maand heb ik deze bus opgemaakt en er staat alweer een nieuwe op me te wachten.

Ook maakte ik peeping santa van Lush op. Deze heerlijke bubble bar hoort bij de wintercollectie van Lush en hier ging ik een tijdje geleden mee in bad. Deze bubble bar is heel erg fijn en ruikt enorm lekker. Hier kun je mijn review lezen en zien wat peeping santa met je bad doet.

Ik gebruik iedere avond het micellair water van Garnier om mijn make-up te verwijderen. Ik kan aardig lang doen met een fles, maar afgelopen maand ging ie dan toch echt op. Ik heb alweer een nieuwe in de badkamer staan, want zonder dit spul kan ik niet meer. Micellair water reinigt mijn huid op een hele milde en effectieve manier.

Om ervoor te zorgen dat mijn make-up mooier en ook langer blijft zitten, gebruik ik bijna altijd een primer als basis. Afgelopen maand ging mijn geliefde perfect face make-up base van het Duitse merk P2 op. Gelukkig had ik de laatste keer dat ik in Duitsland was al twee back-ups gekocht. Eentje ligt in Utrecht en eentje kon ik gelijk gebruiken toen deze opging. Hier kun je mijn review lezen van deze fijne budget primer.

Last but not least maakte ik deze sebo végétal scrub van Yves Rocher op. De scrub werkte prima, maar ik vond hem niet geweldig. Ik gebruikte hem vaak onder de douche en nu is ie dus op. Dit is het enige product uit dit lijstje dat ik niet opnieuw zou kopen. Niet omdat ie niet werkt, maar gewoon omdat ik wel eens fijnere scrubs heb gehad. Hier kun je mijn review lezen van deze scrub.

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

7 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog