Shoplog primark herfst 2015

Na een drukke week met deadlines en tentamenstress vonden mijn vriendin en ik dat we een dagje shoppen wel verdiend hadden. Aangezien we beiden wat items wilden kopen bij Primark, besloten we een dagje uit te trekken om hier te gaan shoppen. We gingen naar Arnhem en hebben de hele middag in de Primark doorgebracht. We namen er dus lekker de tijd voor omdat we toch alle tijd van de wereld hadden na onze deadlines. Vandaag wil ik je graag laten zien wat ik allemaal heb gekocht die middag. Benieuwd?

Toen ik ging afrekenen, besefte ik me pas dat ik maar twee “normale” kledingstukken had uitgekozen. Ik zag allerlei mooie items, maar veel shirtjes waren voor mij te kort of hadden hele strakke mouwtjes. Heel jammer, maar gelukkig vond ik een paar mooie items. Uiteindelijk rekende ik dus alleen dit grijze shirtje en dit lange, grijze vest af. Het shirtje heeft een hele bijzondere kraag met kraaltjes en kostte 10 euro. Het vest is heel erg lang en heeft zakken, deze kostte me 12 euro.

Ik wilde graag naar de Primark omdat ik een extra badjas nodig had. Thuis had ik er al lang eentje, ook van de Primark, maar in Utrecht voor mijn studentenkamer wilde ik er ook eentje. Een badjas is namelijk enorm handig. Er waren enorm veel leuke badjassen. Na even twijfelen koos ik voor deze enorm zachte bordeaux rode. Deze badjas kostte me 13 euro.

Naast een badjas wilde ik nog wat leuke pyjamashirts. Deze heb ik niet zo veel en het is toch wel handig om er een paar extra te hebben als je op twee adresjes wat pyjamashirts wil hebben. Ik koos voor deze hele leuke van Minions. Er staat met knalroze letters he’s so fluffy! op. Ook koos ik deze schattige van Bambi. Het Minion shirt kostte me 8 euro en het Bambi shirt was 7 euro.

Omdat de winter er aan zit te komen en ik een warme huistrui zocht, stelde mijn vriendin een onesie voor. Ik vind onesie’s heel erg leuk, maar enorm onhandig. Ze zijn bij mij altijd te kort en als je naar de wc moet, moet dat hele ding uit en is het weer koud. In de Primark kwam ik de perfecte oplossing tegen voor dit probleem: een enorm fluffy huispak. Ik kon het dan ook niet laten om er eentje te passen en te kopen. Ik koos voor deze witte fluffy trui met een ijsbeer erop. Er hoort een bijpassende fluffy witte broek bij en dit pak kostte in totaal 15 euro. Hoe schattig!

 

Aangezien ik ook nog geen extra paar sloffen had voor in Utrecht, ging ik hier ook naar op zoek. Ik kwam deze hoge slofjes tegen in precies dezelfde kleur als mijn badjas. Deze kon ik dan ook niet laten liggen. Deze hoge slofjes kostten 5 euro. Ook kocht ik deze lange, gebreide sokken/sloffen omdat ik ze gewoon erg schattig vond en ze me heerlijk warm lijken. Deze waren 6 euro.

Toen ik op de middelbare school zat ging ik vanaf mijn 16e met de scooter naar school en droeg ik altijd een helm. Een fijne muts voor in de winter had ik dus nog niet. Die had ik immers nooit nodig gehad. Nu ik in Utrecht studeer en ik vrijwel iedere dag een stukje moet fietsen, leek het me erg handig om een muts te hebben. Het is misschien een beetje vroeg, maar ik heb mijn muts voor in de winter al in huis. Deze schattige, zachtroze muts kostte me maar 3 euro. Ik denk dat ie heel leuk staat bij mijn babyblauwe sjaal. Ook gooide ik nog kledingrollers in mijn winkelmand/tas omdat deze gewoon heel erg handig zijn om te hebben en mijn vorige roller op was. Deze kostten 1,50.

Last but not least kocht ik nog deze katoenen tas met aan de ene kant roze stipjes en aan de andere kant witte stipjes. Zo’n tas gebruik ik altijd tijdens het shoppen of als ik boodschappen ga doen. Heel erg handig. Deze leuke katoenen tas was maar 2 euro.

Ga jij wel eens naar de Primark?

xxx Teddy

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog