Gucci – première perfumed body lotion

Heb je ook wel eens van die dagen, dat je geen zin hebt in een walm van parfum? Maar wel lekker wil ruiken? Op dat soort dagen gebruik ik persoonlijk het liefst een lekkere body lotion met een geurtje. Zo gebruikte ik de laatste tijd deze van Gucci erg veel. Kijk je mee naar mijn mening over de première perfumed body lotion van Gucci?

De tube die ik in mijn bezit heb, is een sample. De “echte” tube is dan ook veel luxer en lijkt meer op een fles. Toch vind ik deze sample al erg luxe ogen. Hij glimt mooi en heeft een nog glimmendere goud kleurige dop. De zwarte zwierige letters maken het een mooi geheel.

Deze perfumed body lotion hoort bij de première parfum van Gucci. Het is dus geen body lotion die bedoelt is om je huid echt te voeden. Het hoofddoel is een lekkere geur achter laten. Als je zo’n body lotion in combinatie met de bijbehorende parfum gebruikt, ruik je van top tot teen de hele dag lekker.

De geur van deze body lotion is heel moeilijk te omschrijven. Hij ruikt chique en vrouwelijk. De topnoten zijn bergamot en oranjebloesem. Première heeft witte bloemen en muskus als hartnoten en als basis leer en hout.

De body lotion is heel vloeibaar. Als ik een paar drupjes op mijn hand laat vallen, loopt het er al vanaf. Het voordeel hiervan is wel dat het lekker snel in trekt. Ik smeer mijn onderarmen en nek vaak in met zo’n body lotion en daar heb ik maar een paar druppels voor nodig. Hij is dus erg zuinig in gebruik. Deze body lotion is niet zo aanwezig als een parfum, maar dat vind ik soms juist prettig. Wel blijft de geur de hele dag hangen en ruik ik aan het eind van de dag nog lichtjes naar première.

De première perfumed body lotion van Gucci is erg fijn. Hij ruikt lekker en is fijn in gebruik. Bij Douglas kun je hem in een fles van 200 ml kopen. Hier zit helaas wel een prijskaartje aan. Hij kost namelijk 47,71. Persoonlijk zou ik dan iets meer geld inleggen en voor de parfum gaan, omdat ik maar af en toe zo’n geparfumeerde body lotion gebruik. Wel doe je heel lang met zo’n grote fles.

Gebruik jij vaak een perfumed body lotion?

xxx Teddy

11 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog