Blogs in het zonnetje

Blogs zijn onwijs leuk. Ik ben er niet voor niets zelf eentje begonnen. Ik kan me dan ook uren vermaken met het zoeken naar leuke blogs die ik nog niet kende, of het lezen van degene die ik al wel ken. Ik heb aardig wat blogs die ik fijn vind om te lezen. Ik kan ze nooit allemaal laten zien, dus vandaag wil ik je een kleine selectie uit mijn favorieten laten zien. Deze blogs wil ik even in het zonnetje zetten, want als ik een blog fijn vind, is het misschien ook wel wat voor jou.

Miss Maai
Als eerste de blog van Maaike. Maaike blogt op Miss Maai over beauty, fashion en andere dingen die haar blij maken. Haar foto’s zijn prachtig en haar lay out is om verliefd op te worden. Ze schrijft heel fijn en haar posts zijn eigenlijk altijd leuk om te lezen.

Make me blush
Make me blush is de beauty blog van Daniëlle. Ze post volgens mij minimaal één keer per dag een artikel of een filmpje. Ze maakt mooie foto’s en ik vind haar schrijfstijl erg fijn. Ze legt dingen goed uit en ik heb het idee dat ik ook echt wat aan haar mening heb.

Loving Life Is Easy
Svenja’s blog Loving Life Is Easy hoort ook in dit rijtje thuis. Svenja schrijft over beauty, fasion en lifestyle. Ze schrijft fijn, maakt mooie foto’s en post toegankelijke fashion posts waar ik echt wat aan heb als inspiratiebron.

Beautycloud
Ook een groot favoriet is de blog van Anneloes. Op haar blog Beautycloud plaatst ze vooral beauty gerelateerde artikelen. Haar productfoto’s zijn onwijs mooi. Ook maakt ze geweldige ooglooks met felle kleurtjes erin verwerkt, die toch draagbaar zijn.

Bymarlayne
De naam zegt het eigenlijk al: de persoon achter de blog Bymarlayne is marlayne. Marlayne schrijft vooral over beauty en fashion. Ze heeft leuke posts met af en toe een persoonlijk tintje.

Radianto
Als laatste nog twee blogs die geen beauty blogs zijn. Als eerste de blog van Britt. Britt schrijft op haar persoonlijke blog Radianto. De stukjes die Britt schrijft lekker vlot en heel erg herkenbaar.

Dagdromend
Laura schrijft op haar persoonlijke blog dagdromend over dingen die ze mee maakt, dingen die ze vind en dingen waar ze over na denkt en even bij stil staat. Ik heb het idee dat Laura kan (of in ieder geval wil) genieten van de kleine dingen in het leven en dit echt overbrengt via haar blog.

Dit zijn lang niet alle blogs die ik volg. Het is maar een kleine selectie uit een grote groep van allemaal stuk voor stuk leuke blogs. Het is gewoon niet mogelijk om ze allemaal te laten zien. Wel kan ik, als je het leuk vind, vaker blogs die ik volg in het zonnetje zetten. Let me know.

Wat is jouw favoriete blog?

xxx Teddy

20 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog