Lush – miranda zeep

Laatst liet ik je al reindeer rock zien, een heerlijke zoete en fijne zeep van Lush. Voor wie mijn shoplog heeft gezien, weet dat ik nog wat zeepjes bij Lush had gekocht. Vandaag wil ik je daarom kennis laten maken met een ander stukje zeep van Lush, namelijk met Miranda.

Miranda’s uiterlijk is heel vrolijk. Ze is heel lichtgroen met wat gekleurde stukken die ietsjes doorzichtig lijken. Leuk!

Volgens Lush is Miranda fris en fruitig. Ze is gemaakt van verse vruchten die vitamine C bevatten. Ook heeft Lush wat bergamot toegevoegd. Dit staat erom bekend een goed effect te hebben op de conditie van je huid in tijden van stress. Verder ruikt ze naar sinaasappel, kiwi, Ylang Ylang en jeneverbesolie.

Ik was verbaasd dt Lush zegt dat deze zeep naar sinaasappel ruikt. Hij ruikt wel wat fris, maar heeft geen overdreven sinaasappel geur. Gelukkig maar, want daar ben ik niet zo’n fan van. De kiwi herken ik daarentegen wel een beetje. De geur is heel erg lekker, maar moeilijk te omschrijven. Hij is niet zo heftig, een beetje zoet, maar toch ook fris en zoals Lush ook al zei fruitig.

Ik gebruik Miranda om mijn handen mee te wassen. Je kunt de zepen van Lush ook onder de douche voor je hele lichaam gebruiken, maar dat kan wat uitdrogend zijn voor je huid. Daarom gebruik ik onder de douche toch liever een douchegel. Voor mijn handen is deze zeep erg fijn. Mijn handen ruiken heerlijk na het wassen en zijn helemaal niet droog. Ook blijft de geur wel even hangen, wat ik bij deze zeep erg prettig vind.

Ik ben erg tevreden over Miranda. Ze ruikt lekker, ze is fijn in gebruik en droogt mijn handen niet uit. Ook is het een koopje, nu deze zeep in de sale is. Ik betaalde voor dit mooie stukje maar 4,46 in plaats van de oorspronkelijke 8,93.

Heb jij wel eens zeep van Lush? Zo ja, welke?

xxx Teddy

19 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog