Maybelline – baby lips Dr. Rescue

Toen ik ’s ochtends op mijn weer-app keek en zag dat het niet boven de 3 graden uit zou komen, was het alsof mijn lippen dit doorhadden. Gedurende de dag werden ze steeds ietsjes droger en ik moest ze echt even insmeren. Gelukkig voor mijn lippen had ik net een nieuwe lipbalm gekocht die ik graag uit wilde proberen. Kijk je mee naar de baby lips Dr. Rescue lipbalm van Maybelline?

De huls van de Dr. Rescue lipbalm is erg leuk. Wit, met pastel roze en mintgroene details. Simpel, maar toch schattig door de leuke kleurtjes. Ook vind ik het erg handig dat de lipbalm in een verpakking zit. Zo weet je zeker dat ie nog niet open is geweest in de winkel.

Als ik Maybelline moet geloven, is deze lipbalm echt een wondermiddeltje. Maybelline zegt dat deze lipbalm medicinale zorg en 12 uur hydratatie geeft. Door de hint van eucalyptus worden de lippen gekalmeert en met ijzige menthol worden pijnlijke lippen gekoeld. In 1 minuut zouden de lippen gekalmeerd voelen, na 1 dag zouden je lippen gladder lijken en na 1 week zouden je lippen zijn vernieuwd.

De baby lips Dr. Rescue lipbalms zijn in 6 verschillende tinten verkrijgbaar. Ik weet niet of ze alle 6 ook daadwerkelijk in Nederland verkrijgbaar zijn, maar toen ik bij etos was heb ik vier verschillende varianten gezien. Ik heb de pink me up variant. Deze lijkt knalroze in de huls, maar laat een lief, zacht rozig waasje achter op mijn lippen.

Ik merk gelijk dat er menthol in de lipbalm zit. Dit ruik je al een beetje, maar zodra je het op je lippen smeert, voel je het ook. Je lippen kalmeren en voelen verkoeld aan. Ik vind dit persoonlijk wel prettig. Of je lippen na 1 week helemaal vernieuwd zijn, betwijfel ik. Wel zijn mijn lippen na 1 minuut gekalmeerd en lijken ze na een paar uur wel wat gladder.

Ik ben erg tevreden over de baby lips Dr. Rescue lipbalm van Maybelline. Mijn lippen hebben er baat bij en het is een keer wat anders met menthol. Ik kocht deze lipbalm bij Etos in de aanbieding, waardoor ik maar 2,50 hoefde te betalen. Normaal kosten de Baby lips lipbalms 3,69.

Gebruik jij Baby lips?

xxx Teddy

19 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog