Nivea – refreshing facial cleansing wipes

Je huid reinigen is erg belangrijk. Na een dag make-up gedragen te hebben is het echt een must. Ik ga persoonlijk nooit met make-up op slapen. Ik reinig mijn gezicht altijd netjes. Maar na een gezellig avondje met vriendinnen of na het stappen heb ik geen zin om een face wash te pakken en mijn make-up er uitgebreid af te halen. Dan wil ik gewoon zo snel mogelijk mijn bed in. Reinigingsdoekjes zijn perfect voor dit soort momenten. Laatst gebruikte ik de verfrissende reinigingsdoekjes van Nivea. Kijk je mee naar mijn mening over deze doekjes?

De verpakking is erg handig. Het is een heel klein pakje waar 7 doekjes in zitten. Perfect voor als je ergens anders slaapt. Dan heb je geen pak van 30 doekjes nodig en ook vaak weinig plek in je tas. Verder is de verpakking vrij basic met veel tekst.

Volgens Nivea zijn deze verfrissende reinigingsdoekjes makkelijk in gebruik en ze reinigen en hydrateren de normale huid diep. Ze verwijderen make-up en kunnen zelfs waterproof mascara verwijderen. De doekjes zijn verfrissend en zorgen voor een mooi en gezond uitziende huid. Klinkt goed!

De doekjes zijn net zo groot als bij een normaal pak. Ik dacht dat ze ook kleiner zouden zijn, maar dit was dus niet zo. De doekjes zijn niet helemaal glad, maar hebben een textuur. Bovenop de doekjes liggen een soort bolletjes. Ik weet niet zo goed waarom Nivea dit gedaan heeft, maar het werkt wel fijn. Ik heb het idee dat het doekje hierdoor meer vuil opneemt.

De reinigingsdoekjes werken prima. Ze halen mijn make-up er goed af. Ik gebruik ze alleen niet voor mijn ogen. Daar neem ik toch liever een andere reiniger voor mee. Ik weet dus niet of ze ook echt werken met waterproof mascara. Ook drogen ze mijn huid niet uit. Daar kan ik nog wel eens last van hebben bij dit soort doekjes.

Ik ben erg blij met de refreshing facial cleansing wipes van Nivea. Ze verwijderen mijn make-up goed en drogen mijn huid niet uit. Ik gebruik ze niet dagelijks, maar voor af en toe ben ik groot fan van dit soort doekjes. Deze van nivea zijn ook verkrijgbaar in een grote verpakking. De prijzen van de refreshing facial cleansing wipes verschillen qua winkel. Bij de Albert Heijn kost een full size met 20 van deze reinigingsdoekjes 2,39.

Gebruik jij vaak dit soort reinigingsdoekjes?

xxx Teddy

13 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog