Shoplog 12 januari 2015

Afgelopen week bracht ik een bliksembezoek aan de stad, omdat ik wat dingetjes nodig had. Tja, maar bij dit bliksembezoek kon het natuurlijk niet blijven. Ik liep naast de nodige winkels ook nog even wat andere winkels binnen. Kijk je mee naar mijn mini-shoplog?

Laatst liep ik de winkel van Lush al binnen voor de nieuwe valentijn collectie. Hier kun je zien wat ik toen kocht. Ik besloot toch om nog even terug te gaan, omdat veel stukken zeep met 50% korting werden verkocht. Dat is echt een mooie deal aangezien de zepen van Lush altijd wel vrij prijzig zijn. Ik kon niet kiezen en koos van drie zeepjes een klein blokje uit. Als eerste een stukje van reindeer rock omdat ik hem zo lekker vind. Deze gebruik ik op dit moment ook als handzeep en nu heb ik dus een back up. Dit stuk zou normaal 9,52 kosten. Nu kostte ie me maar 4,76. Ook koos ik voor Miranda, een heerlijk zeepje dat me nu maar 4,46 kostte in plaats van 8,93. Als laatste koos ik een stukje van Parsley Porridge wat nu 4,45 kostte in plaats van 8,90.

Daarnaast kocht ik ook nog wat reinigingsproducten. Deze had ik echt nodig en hier was ik dan ook de stad voor in gegaan. Mijn oogmake-up remover is bijna op, dus ik heb alvast een back up gekocht. Dit is de Gentle eye make-up remover van Douglas. Hier kun je mijn review lezen. Deze kost 9,95. Ook kocht ik bij kruidvat twee flessen micellair water van Garnier. Ik kocht er twee omdat alle producten van Garnier 1+1 gratis waren. In totaal was ik dus 6,49 kwijt voor 2 flessen. Over de variant met de roze dop heb ik al een review geschreven die je hier kunt lezen. De groene is nieuw voor mij en ik ben dan ook erg benieuwd naar de werking hiervan. Zouden ze echt verschillen?

Last but not least kocht ik ook één fashion item. Een grijze peplum top met een wol-achtig patroontje van het merk Object. Deze was in de sale en kostte me nu maar 18,- in plaats van 44,95. Nog een goede deal!

Dit zijn alle dingen die ik gekocht heb. Niet heel veel, maar ik vond het wel leuk om te laten zien. Heb jij dat ook wel eens? Dat je voor één ding langs de winkel gaat en met meer terug komt?

xxx Teddy

20 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog