a tag day – series

Bij Kim van het beauty archief kwam ik de serie tag tegen. Ik ben een groot fan van series en vond deze tag zo leuk, dat ik hem besloot over te nemen. Kijk je mee naar mijn favoriete serie, de series die ik op dit moment volg en de persoon met wie ik wel een beschuitje zou willen eten?

Wat was de eerste serie die je volgde?
Op Netflix was dat New Girl. Dit was tegelijk ook het allereerste wat ik op Netflix keek.
Via de tv volgde ik eigenlijk vrij weinig. Ik keek wel naar programma’s zoals  So You Think You Can Dance. De enige serie die ik al vanaf het begin via televisie volg is Divorce. Die is zo leuk!

Wat is je favoriete serie ooit?
Deze vind ik lastig. Ik vond Prison Break onwijs goed en ik zit ook nog steeds in spanning bij Pretty Little Liars.

Met welk personage zou je wel eens op date willen?
Sowieso met Wren van Pretty Little Liars. Wat zou ik dan tegen hem zeggen? Waarschijnlijk kom ik niet verder dan “uh, hallo wren…” Voor iedereen die even weg wil zwijmelen bij zijn uiterlijk, zijn echte naam is Julian Morris. Het is zeker de moeite waard om zijn naam even op google in te tikken.

Welke serie(s) volg je op dit moment?
Ik kijk verschillende series met verschillende mensen, daarom kijk ik meerdere tegelijk. Anders zou ik één serie kijken en dan lekker op de bank meerdere afleveringen achter elkaar kijken totdat ik niet meer kan. Ik kijk op dit moment Once Upon A Time met mijn moeder, maar sinds Divorce weer uitgezonden wordt, volgen we die ook samen. Met mijn vriend kijk ik Arrow en verder kijk ik Pretty Little Liars en New Girl alleen.

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
Ik heb nog niet veel series helemaal afgekeken die ook daadwerkelijk afgelopen zijn, maar ik ben wel benieuwd hoe het nu gaat met de familie van Breaking Bad of hoe het uiteindelijk is afgelopen met Merlin. De laatste eindigde namelijk zo abrupt, een beetje jammer eigenlijk.

Welke serie wil je nog graag zien?
Er zijn nog genoeg series die in mijn te kijken lijstje staan, maar ik denk dat ik binnenkort maar eens ga beginnen aan Gossip Girl, drop dead diva of Dexter. Welke raad jij aan?

Heb je wel eens een serie of enkele afleveringen herbekeken?
Niet dat ik me kan herinneren. Wel heb ik voor een opdracht voor school een keer een klein stukje van een aflevering van New Girl opnieuw moeten kijken.

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?
Vaak kijk ik een trailer of vraag ik mensen wat ze van een serie vinden voordat ik eraan begin. Ik ben dus nooit gestopt met een serie. Wel twijfelde ik na de eerste aflevering van Breaking Bad of ik wel verder wilde kijken. Gelukkig wilde mijn vriend dit wel en hebben we tot aan het eind samen in spanning gekeken.

Met welk personage zou je wel eens van plaats willen ruilen?
Ik denk met Jess van New Girl. Haal leven lijkt zo relaxed. Ze woont met drie jongens, maakt de grappigste dingen mee en kan domme dingen doen zonder dat iemand dat raar vind.

Wat is jouw favoriete serie?

xxx Teddy

19 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog