I heart Revolution Banana Fruity Highlighter

Al sinds ik klein ben, heb ik een obsessie met glitters. Ik weet niet wat het is, maar alles wat glimt trekt mijn aandacht. Het is dan ook geen wonder dat ik een aardige highlighter collectie heb opgebouwd door de jaren heen. Want iedere dag losse glitters op mijn ogen is, 1 te over de top en 2 kost het me te veel tijd. Een snelle en minder opvallende optie? Highlighter! Wanneer ik make-up draag, maak ik mijn look altijd af met dit glanzende goedje. Laatst kocht ik weer een nieuw exemplaar om mijn collectie mee uit te breiden: de Banana Fruity Highlighter van I Heart Revolution. Vandaag laat ik deze schattige highlighter aan je zien.

I Heart Revolution Highlighter Banana

Allereerst de verpakking. De highlighter zit in een kartonnen doosje, wat niet heel erg stevig is. Wel vind ik het lila doosje leuk passen bij de hele kleur van de highlighter. De highlighter zelf zit in een simpel, plastic doosje met een knalroze onderkant en plastic, doorzichtige deksel. De vormgeving van de highlighter zelf is wel heel erg leuk. In het midden zitten namelijk twee banaantjes gedrukt.

i heart revolution banana highlighter

Volgens I Heart Revolution is de Banana Fruity highlighter een highlighter die doordrenkt is met gouden, glinsterende pigmenten die een intense pigmentatie geven. De highlighter zou daarnaast makkelijk te blenden en aan te brengen zijn. Ook niet onbelangrijk: de highlighter is cruelty free.

i heart revolution banana highlighter swatches

Op naar de swatches! Allereerst zie je de highlighter die je krijgt als je alle tinten bij elkaar doet. De tweede tint is van de donkere banaan en de derde tint van de lichte banaan. De laatste swatch komt van de rand om de banaan heen.

Wat me opvalt is dat er echt veel kleur van alle items af komt en dat het dus niet maar één kleur highlighter is. Je kunt er dus vier verschillende tinten uit halen. Leuk! Wel is de highlighter wat poederig, maar dat is vaak het geval bij I Heart Revolution. De highlighter brengt makkelijk aan en is goed te blenden. Hij geeft een mooie, gouden en natuurlijke glans.

revolution banana highlighter review

Conclusie

Ik vind de Banana Fruity Highlighter van I Heart Revolution leuk. Eerlijk? Ik vind dat vooral de afdruk van de banaantjes hem leuk maakt. Anders was hij niet zo bijzonder. De highlighter is mooi en goed gepigmenteerd, maar wel een beetje poederig. Ook de kleur is mooi, alleen niet uniek. Het is dus een prima highlighter, maar niet geweldig. De Banana Fruity Highlighter van I Heart Revolution kost €4,99.

Bekijk ook mijn review van de hartvormige I Heart Revolution blush.

Draag jij veel highlighters?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog