I Heart Revolution Blushing Hearts triple baked blusher

Mocht je me al wat langer volgen, dan weet je onderhand wel dat ik een zwak heb voor mooie verpakkingen. Een product mag dan nog zo goed zijn, maar het oog wil vaak ook wat. In een winkel krijgt een mooi product nou eenmaal eerder mijn aandacht dan een product wat er super simpel uit ziet. De Blushing Hearts van I Heart Revolution zijn zo’n product. Ze zien er geweldig uit en trekken direct je aandacht. Ik schreef al eerder een review over zo’n hartvormige blush, maar hoe kijk ik daar nu tegenaan en hoe is het met een andere kleur gesteld? Vandaag vertel ik je dus alles over de Blushing hearts triple baked blusher van I Heart Revolution.

revolution blushing hearts review

I Heart Revolution Blushing Hearts

Hetgeen wat me als eerste aansprak aan dit product: de verpakking. De blush zit in een hartvormig, kartonnen doosje. De onderkant is goudkleurig en de deksel lichtroze met metallic paarse details. Ook de letters zijn zwierig, wat ik erg goed bij het geheel vind passen. Dit ziet er toch super leuk uit?

revolution blushing hearts review

Volgens I Heart Revolution bevat deze gebakken blush maar liefst 3 tinten waarmee jij je wangen kunt accentueren. De blush is proefdiervrij en 100% vegan. Daarnaast zit de blush in een mooi, hartvormig doosje.

revolution blushing hearts

De Blushing hearts zijn verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Ik heb de kleur Iced Hearts. Hierboven zie je de 3 tinten die deze blush heeft. Een hele lichte, bijna champagnekleurige tint, een lichtroze tint en een bronzen tint. Ook is hier al heel duidelijk te zien dat dit echt een blush met shimmer is.

revolution blushing hearts swatch

Hierboven zie je de swatches van de blush. Links zie je de champagnetint, als tweede zie je de lichtroze tint. De derde tint is de bronzen tint en de laatste, rechter tint laat het effect zien wanneer je alle drie de kleuren met elkaar mengt.

De eerste twee tinten zou ik nog los kunnen gebruiken als highlighter. De derde niet. Wel vind ik de combinatie van alle drie de kleuren het mooiste effect geven. Dan wordt het een glanzende, bijna peachy roze blush. Je moet wel van een glanzende blush houden, want glanzen dat doet dit product zeker! Je hebt geen highlighter meer nodig met dit product.

revolution blushing hearts review

Conclusie

Ik vind de Blushing Hearts blusher van I Heart Revolution leuk. Het product ziet er allereerst super snoepig uit. De verpakking met dat hartje en de metallic details, ja dit is echt een eyecatcher. Wat betreft de blush zelf: die vind ik prima. Er komt een mooie kleur vanaf die erg draagbaar is. Wel is hij enorm glanzend en dat is iets waar je van moet houden. Ik draag zo iets niet iedere dag, maar soms vind ik het wel mooi. De Blushing Hearts kosten €5,99 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van deze verpakking?

xxx Teddy

6 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog