Fanllory Shaker mask

Ik ben altijd in voor een fijn maskertje. Ik probeer één keer per week een maskertje te doen. Omdat ik het lekker vind én omdat het goed is voor mijn huid. Een leuke bijkomstigheid van mijn blog: ik krijg ook regelmatig maskertjes opgestuurd. Laatst ontving ik namelijk het Fanllory Swiss Apple Stem Cell Shaker Mask. Een maskertje wat je moet shaken om hem te kunnen gebruiken. Klinkt interessant! Ik testte hem uit en vandaag vertel ik je er alles over.

fanllory shaker mask review

Fanllory shaker mask

Waar de meeste van mijn maskertjes in een klein zakje zitten, komt dit masker in een grote doos. Aan de ene kant zit de shaker en aan de andere kant zitten 4 zakjes met het masker. Je kunt dus met één zo’n doos 4 keer doen.

fanllory shaker mask ervaring

De Apple Stem Shaker is gebaseerd op de Zwitserse appel stam en zorgt voor een anti-ging effect en een egale tint. Het masker zou de levensduur van huidstamcellen beschermen, veroudering vertragen van essentiële cellen en chronologische veroudering bestrijden. Het masker bestaat voor 95,2% uit natuurlijke producten.

Elk Shaker Mask bestaat uit een poederzakje en een shaker. Je vult de shaker met 100 ml water, voegt de inhoud van 1 zakje eraan toe en shaken maar! Na het shaken breng je het dan nog vloeibare masker aan op je gezicht, waarna deze stolt en uiteindelijk makkelijk van je gezicht af te trekken is.

fanllory shaker mask review

Na het shaken is het masker lichtgroen, bijna appeltjesgroen. Qua textuur is het een beetje slimey en dikkig. Daardoor brengt het niet heel makkelijk aan. Ook moet je redelijk snel werken, omdat het masker snel opdroogt. Wanneer het masker eenmaal op je gezicht zit, lijkt het een beetje alsof je met purschuim aan de gang bent gegaan. Het is niet het meest charmante maskertje dus. Wel ruikt het masker lekker en voelt prettig aan op mijn huid.

Na 10 minuten is het masker volledig uitgehard en kun je het gemakkelijk van je huid aftrekken. Doordat het masker zo dik is, is het wel echt anders dan de peel-off maskertjes die ik gewend ben. Het masker laat heel makkelijk los. Na gebruik voelt mijn huid lekker zacht aan. Omdat ik een droge huid heb, voelt hij ook een heel klein beetje trekkerig aan, maar dat is eigenlijk verwaarloosbaar. Of het masker echt anti-aging werkt, durf ik niet zo goed te zeggen. Met mijn 24 jaar vind ik ook niet dat ik dat al nodig heb, maar een lekker maskertje is het wel!

Conclusie

Wat ik vooral leuk vind aan het Swiss Apple Stem Cell Shaker Mask van Fanllory is het hele shaker gebeuren. Ik heb nog nooit eerder een masker gehad wat ik moest shaken. Ook vind ik de textuur heel bijzonder. Deze is echt zo anders dan alles wat ik hiervoor heb geprobeerd. Het is dus zeker een uniek masker en dat vind ik écht goed gedaan van Fanllory. Daar hou ik wel van. Wat betreft de werking: ik denk zeker dat dit een goed maskertje is. Of het echt anti-aging werkt, kan ik helaas niet zeggen. De shaker masks kosten €52,50. Dat vind ik persoonlijk écht duur voor maskertjes. Volgens Fanllory is de lancering van de shaker masks slechts het begin van een lijn producten die ervoor zorgen dat je de ervaring van een luxe spa in je eigen huis kan ervaren. Ik ben benieuwd! Ben jij meer het type voor een kleimasker? Dan raad ik je deze aan.

Kende jij dit merk al?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog