L’oreal – masker pure clay anti-imperfecties

l'oreal pure clay masker blauw

Het liefst zou ik willen dat er een maskertje bestaat die mijn huid in één sessie flawless maakt. Zonder plekjes, mee-eters of andere onzin. Dromen mag toch?. Ik weet ook wel dat dat hem niet gaat worden en het nog lang zal duren voordat er zo’n wondermiddel op de markt komt. Als die al ooit gaat komen. Tot die tijd probeer ik gewoon allerlei andere maskertjes uit, die in de buurt komen van mijn ideaalbeeld. Laatst testte ik daarom het Pure Clay masker van L’oréal uit. Vandaag wil ik je hier mijn mening over geven. Benieuwd?

l'oréal pure clay

Het masker zit in een kartonnen doosje. Het potje zelf is van doorzichtig glas. Hoewel ik zo’n potje wel makkelijk vind, denk ik dat ik het toch fijner had gevonden als het masker in een tube had gezeten. Dat was hygiënischer geweest, maar ik zou ook minder snel knoeien. Wel vind ik het potje er mooi en strak uitzien.

l'oréal pure clay masker

L’oréal Pure Clay masker

Volgens L’oréal zou dit masker je mee-eters verminderen en de poriën op je huid verfijnen. Dat is precies wat mijn huid nodig heeft! Ook zou het masker je huid niet uitdrogen. Nog iets wat fijn is voor mijn droge huid.

blauw gezichtsmasker l'oreal

Het kleimasker is echt blauw. Spijkerstof blauw. Ook als je hem op je gezicht smeert dekt de kleur als een malle. Ergens vind ik dat juist wel leuk. Dit doet me denken aan een blauw gezichtsmasker zoals je ze vaak in films ziet. Het masker ruikt daarnaast ook lekker fris.

Het blauwe gezichtsmasker moet 5 tot 10 minuutjes blijven zitten. Persoonlijk vind ik 5 minuten wel erg kort, dus ik laat het masker lekker de volle 10 minuten zitten. Het masker wordt niet kurkdroog als andere kleimaskers die ik gewend ben, maar je merkt wel duidelijk dat hij droger wordt. Het masker voelt al die tijd prettig aan op mijn huid en trekt niet.

l'oréal pure clay review

Na dit maskertje voelt mijn huid zacht aan. Mijn huid is niet uitgedroogd, iets wat ik bij vele kleimaskers wel heb. Ook ziet mijn huid er rustiger uit. Mijn poriën en mee-eters zijn iets minder aanwezig, maar helaas zijn ze niet als sneeuw voor de zon verdwenen. Dat had ik ook niet verwacht, maar het zou wel erg leuk geweest zijn.

Conclusie

Ik vind het Pure Clay anti-imperfecties masker van L’oréal erg fijn. Persoonlijk ben ik te lui om 2 keer per week een maskertje te doen, hetgeen L’oréal aanraadt. Maar 1 keer per week of per twee weken moet wel lukken. Dit blauwe gezichtsmasker zorgt ervoor dat mijn huid zacht aanvoelt en er rustiger uit ziet. Het voordeel van dit masker is ook dat je er langer mee kunt doen. Ik denk dat je ongeveer 10 tot 15 keer een full-face masker kunt doen met dit potje. Het Pure Clay anti-imperfecties masker kost 9,99. Een prima prijs voor een masker waar je zo vaak mee kunt doen! Gebruik jij liever een peel-off masker? Probeer deze van Balea dan eens!

Hoe vaak gebruik jij een masker?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog