Mostert Juweliers – creolen & parel oorbellen

Naast make-up draag ik iedere dag oorbellen. Eerst was dat niet zo, maar sinds ik twee gaatjes in beide oren heb, is dat omgeslagen. Met oorbellen heb ik fases, dan draag ik één combinatie een langere tijd. Misschien herken je het wel. Vaak begint zo’n fase als ik net nieuwe oorbellen voor mezelf heb gekocht. Laatst mocht ik bij Mostert Juweliers een nieuw setje uitzoeken. Dus, mijn nieuwe fase is begonnen! Vandaag laat ik het setje oorbellen zien wat ik nu graag draag. Benieuwd?

Ik hou van minimalistische sieraden, maar ook van sieraden die net iets anders zijn dan normaal. Daarom koos ik voor mijn eerste gaatje deze driehoekige klapcreolen uit. Voor mijn tweede gaatje koos ik een kleiner, minimalistischer paar uit, namelijk deze schattige pareltjes.

De driehoekige klapcreolen zijn zilver en hebben zirkonia steentjes. Wat ik zo handig vind aan deze oorbellen is dat ze gemakkelijk open en dicht gaan. Geen gedoe met een klein gaatje waar ze in moeten, je klapt ze gewoon dicht. Ideaal! Naast deze creolen, heeft Mostert Juweliers er nog veel meer. Deze kun je hier vinden: https://www.mostert-juweliers.nl/creolen

De kleine pareltjes hebben een diameter van 3mm en de achterkant is echt goud.  Dit soort kleine parelknopjes kunnen altijd! Mostert Juweliers heeft een breed assortiment aan parel oorbellen, van groot tot klein. Hier kun je alle parel oorbellen bekijken: https://www.mostert-juweliers.nl/parel-oorbellen  

Hier zie je hoe de twee oorbellen er bij elkaar uitzien. Ik vind het een hele leuke combinatie! Het pareltje is heel chique en rustig, terwijl de driehoek juist meer opvalt en net wat anders is dan normaal. Dit setje ga ik de komende tijd veel dragen! Daarnaast ga ik beide oorbellen ook combineren, zo denk ik dat de driehoeken ook heel leuk staan met een zilveren vierkantje en de pareltjes met een wat grotere, langere oorbel.

Conclusie

Ik vind de oorbellen van Mostert Juweliers erg mooi. Vooral de driehoekige creolen zijn echt mijn ding en de kleine pareltjes passen overal bij. De driehoekige creolen kosten €54,-  en de pareltjes van 3 mm zijn €44,10. Mostert Juweliers heeft een breed assortiment en snelle levering, waardoor het ideaal is als je last-minute nog op zoek bent naar een speciaal cadeau. Maar natuurlijk ook gewoon om nieuwe oorbellen voor jezelf uit te kiezen!

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog