Moody Monday #55

moody monday

Op maandagen begin ik vaak met een klein beetje tegenzin. Ik geniet nog na van het weekend en zie een beetje op tegen wat komen gaat: een week vol werk. Want ja, ook ik zit nu in het werk-wereldje door mijn stage. De kans is groot dat ik hier niet alleen in ben en ook jij een beetje last hebt van de maandag en even moet opstarten. Vorige keren werd mijn artikeltje met shares op de vroege maandagmorgen goed ontvangen. Vandaag is het daarom alweer tijd voor deel 55 van mijn moody monday shares om je hopelijk wat vrolijker te maken en er voor te zorgen dat je er weer tegen aan kunt op deze maandag. Ook deel ik aan het einde van deze post nog een korte blog-update. Benieuwd?

Blogchick – Zo maak je goede voornemens die je wél kunt waarmaken
Heel eerlijk? Ik doe niet echt aan goede voornemens. Ik vind het eigenlijk stom dat je maar één keer per jaar aan goede voornemens begint. Ik zie het daarom meer als doelen. Mijn doelen formuleer ik dan ook het hele jaar door. Doelen of goede voornemens, het is altijd goed om ze te hebben. Maar het waarmaken ervan kan soms nogal lastig zijn. Heb jij doelen of goede voornemens voor 2018? Anouk schreef een artikel waarin ze tips geeft om je goede voornemens dit keer echt waar te kunnen maken!

The Pink Perfectionist – Detox tips die echt werken
2018 is begonnen. Mijn 2017 sloot ik af met Kerstdiners en oliebollen. Dus het is tijd om het begin januari wat gezonder aan te pakken. Deze detox tips kan ik daarom wel gebruiken! Op deze manier hoop ik dat alle gevolgen van de diners en oliebollen wat minder erg zijn. Kun jij ook wel even een detox gebruiken? Lees dan even dit artikel!

Annajirina – Dit is waarom ik bloggen leuker vind dan Instagram!
Instagram vind ik leuk, maar bloggen leuker. Daar heb ik zo mijn redenen voor en daar ben ik niet alleen in! Anna schreef namelijk een blogpost over waarom zij bloggen leuker vindt. Wat dit bij mij opriep? Vooral veel herkenning. Het algoritme van Instagram vind ik maar niks en met bloggen heb je hier geen last van. Ook dit artikel is zeker de moeite waard om even te lezen!

Lekker en Simpel – gevulde courgette
Ik ben echt een courgette lover. Het liefst gooi ik deze groente door al mijn eten. Oké, niet overal, maar ik gebruik courgette wel echt vaak. Laatst kwam ik dit heerlijke recept tegen van een gevulde courgette. Dit ga ik binnenkort zeker eens maken! Ben jij ook nog op zoek naar een lekker courgette-recept, dan raad ik je zeker aan deze even te bekijken!

Ben jij ook zo fan van courgette?

xxx Teddy

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog