Januari 2020 in een paar foto’s

Oh boy, oh boy. De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer bijna op. Ik heb het idee dat we pas 3 dagen in 2020 zitten. Note to self: dat is dus niet zo. Januari was voor mij een vrij drukke maand. Ik was druk op werk en druk met A Beauty Day, maar er stonden ook genoeg andere dingen op de planning. Zo vierde ik oud & nieuw, ging schaatsen en ging naar een kneiterfout feestje. De afgelopen maand heb ik helaas niet zo veel foto’s gemaakt, maar ik wil je wél graag in een paar foto’s laten zien hoe mijn januari was. Benieuwd?

Ik begin dit overzichtje met een foto van vorig jaar. Ik vierde oud & nieuw samen met mijn vriend bij mijn ouders. Overdag hielp ik mijn moeder met oliebollen bakken.  ’s Avonds vierden we oud & nieuw met de hele buurt en deden we een kennisquiz die ik in elkaar had gezet. Een hele gezellige avond! Op 1 januari sliep ik heerlijk uit, ontbeet me de laatste oliebollen en heb me de rest van de dag vermaakt met Netflix. Zo hoort 1 januari te zijn.

Het eerste weekend van januari sprak ik af met mijn vriendinnen voor een verlaat kerstdiner. We begonnen de middag met thee en taart, vervolgens gingen we schaatsen (iets waar ik super slecht in ben, maar hey: ik ben niet gevallen) en we sloten de dag af met een heerlijk, zelfgemaakt kerstdiner. Zo gezellig!

Halverwege de maand ging ik samen met mijn vriend lunchen. Ik vind dat altijd zo gezellig! Even kletsen en lekker eten. Bij het lunchtentje waar we heen gingen zat een (kinder)boerderij. Uiteraard moesten we daar ook even een rondje lopen. Ze hadden een volière met schattige vogeltjes én eekhoorntjes. Ik vind eekhoorns zo leuk, kijk hem nou zitten! It’s so fluffy!

Januari sloot ik af met een lekker fout feestje. Op 25 januari was ‘het grootste feestcafé van Nederland’ in de Ziggodome. Samen met 2 vriendinnen verkleedde ik me en gingen we op naar Amsterdam. Mijn outfit? Een paarse glitterbroek, knalroze shirtje én uiteraard mijn fanny pack met vlammen.

Tijdens het feestcafé waren er heel veel optredens van verschillende artiesten. Aan de ene kant heel leuk dat er zo veel verschillende artiesten waren, maar dat betekende ook dat sommige artiesten maar 2 nummers deden. Dat vond ik persoonlijk wel jammer. Toch was het een hele gezellige avond met een goede sfeer. We hebben genoten, heerlijk gedanst en lekker biertjes gedronken.

Hoe was jouw januari?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog