Urban Decay Naked Honey palette + lip plumper

Mijn aller- allereerste dure oogschaduwpalette was mijn Naked 2 van Urban Decay. Het palette wat nu ook, helaas, de geliefde Naked familie gaat verlaten. Gelukkig heeft Urban Decay niet alleen geschrapt in de familie, maar ook echt wat pareltjes toegevoegd de laatste tijd. Denk aan Naked Reloaded, Naked Heat en natuurlijk niet te vergeten, de nieuwste aanwinst: Naked Honey van Urban Decay. Een prachtig, glanzend palette vol honing-kleuren. Ik ontving het palette en sta te popelen om het aan je te laten zien. Dus bij deze:

naked honey urban decay oogschaduwpalette review

Urban Decay Naked Honey Palette Review

Het Naked Honey palette van Urban Decay zit in een prachtige, glanzende, kartonnen doos. Wanneer je het palette uit de doos haalt, glimt hij je NOG meer tegemoet. Het palette is compleet gemaakt van (plastic) glanzend goud. De letters liggen er bovenop en ook de ‘rimpels’ van het palette zijn in 3D. Het palette voelt erg stevig aan, wat ik zelf altijd een pluspunt vind. Hoe mooi ik de oogschaduws uit het Naked Reloaded palette ook vind, de verpakking was niet heel praktisch met de stoffen bovenkant. Dat wordt gewoon vies op een gegeven moment.

Volgens Urban Decay bevat dit palette zowel matte kleuren die perfect zijn voor overdag als glanzende metallics. Er zitten 12 gouden neutrale tinten in, waaronder klassiek goud, warm amber en rijke chocolade bruine tinten. Het palette bevat ook een vegan en cruelty-free double-ended kwast om jouw perfecte look gemakkelijk mee te maken.

Op naar de oogschaduws! Wat me direct opvalt is dat er zowel veel metallic als veel matte tinten in zitten. Een hele goede combinatie dus! Let’s see hoe de oogschaduws er op de huid uitzien:

naked honey urban decay swatch

Van links naar rechts zie je: Flyby – Sweet – Swarm – Amber – Keeper – Golden.

naked honey urban decay swatches

Van links naar rechts zie je: Honey – Queen – Hive – Drip – HBIC – Sting.

Wat een pigment! Vooral de metallic tinten zijn echt to die for. Vaak zijn matte tinten wat minder gepigmenteerd, maar ik vind dat Urban Decay het goed heeft gedaan. Er zitten prachtige tinten tussen. Het zijn geen hele spectaculaire, unieke tinten, maar wel tinten waar je veel kanten mee op kan in het nude spectrum. Je kunt heel gemakkelijk een simpele, maar ook opvallende look maken.

naked honey urban decay ooglook

Toen ik mijn eerste look met dit palette ging maken, wist ik echt niet welke kleuren ik als eerste wilde gebruiken. Honey, Queen en HBIC zijn allemaal prachtige kleuren! Uiteindelijk ben ik begonnen met Hive in mijn crease. Sting bracht ik aan in mijn outer V en een klein beetje in mijn crease om wat meer diepte te creëren. Over mij bewegend ooglid bracht ik HBIC aan. De look maakte ik af met eyeliner en mascara. De tinten zijn heel makkelijk mee te werken, al merkte ik dat Sting wel wat stroever was dan de rest wat betreft blenden. Ook vind ik dat HBIC en Hive redelijk tegen elkaar wegvallen in deze look. Voor een volgende look zal ik dus wat andere tinten gebruiken in combinatie met elkaar.

naked honey urban decay lip plumper

De Honey lijn is ook uitgebreid met een honingkleurige lip plumper. De Honey Lip Plumper creëert een licht gouden glow en heeft de heerlijke geur van honing. Je lippen zullen er voller uitzien zonder dat ze plakkerig aanvoelen. 

Hier kun je goed zien hoe veel minuscule glittertjes er in de lip plumper zitten. De lip plumper ruikt heerlijk en geeft een mooie glans af. Perfect om over een lipstick te gebruiken, of gewoon los voor nét dat beetje extra glans.

naked honey urban decay review

Conclusie

Ik vind het Naked Honey ooschaduwpalette van Urban Decay een hele leuke toevoeging aan de geliefde Naked familie. Het palette bevat allemaal mooie, goed gepigmenteerde, gouden tinten die veel mensen mooi zullen staan. Hoewel ik denk dat dit palette echt perfect is voor mensen met een iets getintere huid, kom ook ik met mijn sneeuwwitte huidje er mee weg. Ja, dit palette zal ik er nog wel vaker bij gaan pakken! Het Naked Honey palette kost €55,05 en is onder andere verkrijgbaar bij ICI Paris.

Wat is jouw favoriete lid van de Naked familie?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog