impress nagels

Impress – press-on manicure nails

Nepnagels, ik heb er nooit echt iets mee gehad. Ik vind ze vaak vrij lang, onhandig en wanneer ik het een keertje probeerde, raakte ik er na een paar uur al eentje kwijt. Nee, nepnagels zijn nooit echt mijn ding geweest. Toch besloot ik laatst weer eens de gok te wagen. Mijn nagels braken één voor één allemaal af én ik had nog een setje liggen wat ik graag wilde testen. Een win-win-situatie dus. Ik hoefde even niet meer naar mijn korte nagels te kijken én ik kon gelijk weer wat testen voor A Beauty Day. Het setje wat ik had liggen was er eentje van de press-on manicure nagels van Impress. Ik heb deze plaknagels voor je getest en vandaag wil ik er je mijn mening over geven. Benieuwd?

Impress press-on nagels

De nepnagels zitten in een plastic doosje waarin het design goed te zien is. Volgens Impress kun je heel makkelijk en snel je nagels er uit laten zien alsof je net bij de manicure vandaan komt. De nagel bestaat uit twee lagen, waarbij de middenlaag zich hecht aan de Impress nagel en aan jouw nagel. De lijm die deze laag bevat zou geen schade veroorzaken aan je nagels en toch goed blijven zitten.

Er zijn veel verschillende designs verkrijgbaar, dus er zit voor iedereen wel wat tussen. Zo heb ik een setje met koraalkleurige, witte en glitternagels. Het tweede setje bevat donkerblauwe en glitternagels en het laatste setje heeft knalroze nagels. Naast deze drie setjes zijn er nog veel meer soorten verkrijgbaar.

Ik plakte de variant bells & whistles op. Deze bevat donkerblauwe, matte nagels en een paar gouden, glitternagels die je kunt gebruiken voor een accentnagel. Natuurlijk kun je ook alleen de blauwe nagels gebruiken als je dat mooier vind.

Het aanbrengen van de nagels is verrassend makkelijk. Je kiest allereerst de juiste nagels uit door ze te ‘passen’. Deze leg je vervolgens op de juiste volgorde neer. Voordat je de nagels gaat plakken, haal je het prep doekje over je nagels om vettigheid te verwijderen. Je haalt het plastic beschermlaagje van de nagel af en drukt hem vervolgens 4 seconden aan op je eigen nagel. Vervolgens zit de nagel muurvast. Dus echt zoals Impress claimde: press & go!

nepnagels impress

Resultaat

Hierboven zie je het resultaat van de nagels. Ik vind het enorm mooi! De nagels zien er mooi uit, zitten goed en voelen comfortabel aan. Naast het makkelijk aanbrengen is er nog iets wat ik echt een groot pluspunt vind: de houdbaarheid. De nagels blijven echt lang zitten! Ik heb er blikjes mee open gemaakt, mee schoongemaakt, opgeruimd, mee gezwommen en ze zaten nog steeds op hun plek. Pas na anderhalve week heb ik de nagels eraf gehaald. Dat is bizar lang toch? Ze zaten toen nog steeds muurvast, maar begonnen wat te slijten aan de boven en onderkant.

Deze Impress nagels klinken echt perfect, maar helaas is er ook iets waar ik niet zo blij mee ben. Ik ben iemand die gedurende de dag wel eens mijn hand door mijn haar haalt. De eerste keer met deze nagels was een drama. Mijn haar bleef achter de nagel hangen, waardoor ik zo een paar haren uit mijn hoofd trok. In eerste instantie dacht ik dat het misschien even duurde voordat het plaklaagje aan de onderkant weg was, maar helaas bleef dit probleem de hele tijd.

Conclusie

Ik vind de press-on manicure nagels van Impress erg goed bedacht. Aan de ene kant vind ik de nagels echt geweldig, omdat ze super makkelijk aan te brengen zijn en echt lang blijven zitten. Zo droeg ik dit setje maar liefst anderhalve week lang zonder ook maar één nagel kwijt te raken. Helaas is er wel het nadeel dat je voorzichtig moet zijn als je door je haar gaat. Je haren blijven namelijk achter de nagels hangen. Maar aan de andere kant, als je het weet, moet je gewoon opletten. Ik vind de nagels dan ook perfect voor een feestje of andere speciale gelegenheid waarbij je weinig aan je haar hoeft te zitten, wanneer het bijvoorbeeld opgestoken is. Ik denk dus dat ik deze nagels wel vaker ga dragen en dan gewoon oplet in de buurt van mijn haar. Een setje met de press-on manicure kost 9,99 en is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Wat ook erg goed blijft zitten: gellak! Daar schreef ik ook een review over.

Draag jij wel eens nepnagels?

xxx Teddy

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit beïnvloedt mijn mening niet.

9 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog