Opgemaakt juli 2017

Vandaag is het alweer 1 augustus. Augustus is de maand waarin ik ga genieten van mijn laatste vakantiedagen en daarna aan de slag ga met mijn stage. In augustus ben ik van plan veel mooie producten te gebruiken, te ontdekken en op te maken. Afgelopen maand heb ik weer veel producten gebruikt, getest en opgemaakt. Vandaag wil ik je daarom mijn opgemaakte producten van de maand juli laten zien. Producten die ik opmaak, moet ik namelijk wel erg goed vinden, want anders zoek ik al voordat het product op is al een alternatief. Benieuwd?

Het eerste product wat ik opmaakte, is deze douchegel van Balea. Dit is de variant die ruikt naar granaatappel en perzikbloesem. Een hele lekkere, zoete geur! Ook de douchegel is erg fijn, hij werkt prima en droogt mijn huid niet uit. Wat nog een groot pluspunt aan dit product is, is de prijs. Deze douchegel kost slechts 0,55. Helaas is Balea een Duits merk en dus niet verkrijgbaar in Nederland.

Ook ging er afgelopen maand weer een fles van mijn conditioner op. Ik gebruik nog steeds de Andrélon zomer blond variant. Deze gebruik ik in combinatie met de shampoo die erbij hoort en dat werkt voor mij erg goed.

In juli maakte ik ook deze mini variant van de cherry blossom & rice milk scrub van Rituals op. Deze scrub is heel mild en ruikt enorm lekker. De ‘witte lijn’ van Rituals is echt mijn favoriet, qua producten en qua geur. Ook dit product is daar geen uitzondering op.

Om mijn oogmake-up te verwijderen, gebruik ik al een tijd deze oogreinigingslotion van Garnier. Hoewel ik erg lang met een flesje kan doen, ging hij afgelopen maand op. Gelukkig had ik nog een nieuw flesje in de kast staan, die ik gelijk weer kon gebruiken.

Ook mijn favoriete vloeibare eyeliner ging afgelopen maand op. Dit is de liquid liner waterproof van Catrice. Ik heb op dit moment alweer een nieuwe in gebruik en een back up in mijn kast liggen. Het fijne aan deze eyeliner vind ik het vilten stiftje, die niet kan uitdrogen omdat hij constant in de eyeliner zit.

Last but not least maakte ik mijn dagcrème van Embryolisse op. Deze crème gebruik ik nu een tijdje en ik ben er enorm enthousiast over. De crème is vrij dik, waardoor hij erg goed werkt voor mij. Hij voedt mijn huid enorm goed, waardoor ik minder last heb van droge plekjes en andere oneffenheden. Heb je een hele vette huid? Dan denk ik niet dat deze crème iets voor jou is. Ook van dit product heb ik alweer een nieuwe tube in gebruik.

Welke producten heb jij de afgelopen maand opgemaakt?

xxx Teddy

3 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog