Favorieten juli 2017

Vandaag is het alweer de laatste dag van juli. Juli, een maand die voor mij in het teken stond van zomer, vakantie en uitrusten na alle drukte van het afgelopen schooljaar. In juli heb ik het eerst te druk gehad voor mijn blog, om vervolgens zeeën van tijd ervoor te hebben. Ik testte nieuwe producten uit, maar gebruikte en herontdekte ook weer oude producten. Vandaag wil ik je mijn 5 favoriete producten van de afgelopen maand laten zien. Benieuwd?

De langdurige zonbescherming van Vision is echt een groot favoriet van de afgelopen maand. Deze zonnebrandcrème zorgde ervoor dat ik de afgelopen maand niet verbrandde als ik lekker in de zon zat. Dit product plakt niet én beschermt me voor lange tijd. Omdat ik zo enthousiast ben over deze crème schreef ik er een review over die je hier kunt lezen.

Deze scrub van Yves Rocher is perfect voor de zomer. De scrub ruikt namelijk heerlijk fruitig naar abrikoos. De scrub zelf werkt erg fijn én het is een mini verpakking, waardoor hij ook nog eens erg handig is voor op reis. Ook over dit product schreef ik een review.

Ook wil ik dit palette met je delen. Dit is het ultra matte palette van Revolution. Het palette bevat allemaal basic matte tinten. Zo’n basispalette mistte ik nog in mijn collectie. Ik denk dat ik dit palette er vaak bij zal pakken als ik een ooglook ga maken. Hier kun je mijn review lezen en de swatches van de oogschaduws zien.

Nog een favoriet van de afgelopen maand is de lip lingerie van NYX. Ik kocht dit product in de kleur french maid. French maid is een donkere, paarse tint met een grijze gloed. Hoewel ik in eerste instantie sceptisch was, vind ik dit echt een fijn product. Het product droogt snel op en heeft dan een mooie, matte finish. Hier kun je mijn review ervan lezen en de swatches zien.

Last but not least wil ik deze zwarte, waterproof liner van Pupa uit haar sport addicted collectie met je delen. Ook dit product vind ik erg fijn en pak ik er graag bij. Het is een goede, zwarte eyeliner die echt waterproof is. Ook over dit product gaf ik uitgebreid mijn mening.

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen maand?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog