Juli 2017 in een paar foto’s #2

Met een dubbel gevoel neem ik afscheid van juli. Juli was voor mij echt een relaxte maand. Althans, toen ik eenmaal vakantie had. Ik baal dat deze fijne vakantiemaand alweer voorbij is, maar ik heb ook wel weer zin in augustus. De tweede helft van juli had ik veel leuke dingen te doen. Ik heb gefeest, gelachen, geshopt, gegeten, maar ik heb ook heerlijk uitgerust, uitgeslapen en lekker series en films gekeken. Ik moest ook gewoon echt weer even opladen. Vandaag wil ik je met een paar foto’s laten zien hoe mijn juli was. Benieuwd?

De eerste week van mijn vakantie bracht ik mijn laptop naar de Apple store in Amsterdam. Het scherm moest vervangen worden, omdat er een fabrieksfout in zat. Mijn buurmeisje ging gezellig met me mee en we besloten bij The Corner Bakery te eten. We bestelden pancakes en een sandwich. Zij bestelde een vers sapje erbij en ik ging voor de awesome milkshake. Hoewel het eten er echt tof uitziet, moet ik eerlijk zeggen dat ik er net iets meer van verwachtte. Het was zeker lekker, maar naast de speciale looks was het niet zo speciaal.

Hoe blij kun je met een good-looking milkshake zijn. Hier heb ik hem overigens al bijna op. Want ik ben zo iemand die altijd pas aan het einde bedenkt dat een foto leuk was geweest.

Het weekend van 15 en 16 juli had ik een festival op de planning staan waar ik al jaren heen ga: ik ging naar de zwarte cross! Zaterdag 15 juli was het heerlijk weer en ging ik samen met een vriendin naar het festival. We hebben genoten van de zon, de muziek, een lekker drankje gedaan en lekker gegeten. Wat is de zwarte cross toch een fijn festival. De sfeer is daar altijd zo goed!

De laatste dag, zondag, ging ik samen met mijn broertje naar de zwarte cross. Hoewel er flink wat regen was voorspeld, hebben we een hele fijne dag gehad met slechts een paar druppeltjes. Ook deze dag was weer erg geslaagd. Ik baalde toen we weer in de auto naar huis zaten. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij!

Die maandag sliep ik lekker uit van het vermoeiende weekend. ’s Middags ging ik lunchen met vriendinnen van de middelbare school. Die had ik al een tijd niet meer gezien, dus we vonden dat het weer eens tijd was om lekker bij te kletsen. Ik bestelde een wrap-tosti met geitenkaas en walnoten. Jummie!

De dag erna, dinsdag, ging ik met mijn ouders, broertje en vriend een dagje naar Duitsland. We gingen naar Düsseldorf om een dagje te shoppen en gezellig uit eten te gaan. Tussen de middag aten we wat bij een tentje wat we tegenkwamen. Hier bestelde ik deze lekkere ijskoffie met softijs.

Nog een foto van een heel lekker drankje. Ik maakte met het warme weer die week een milkshake met banaan en aardbei. Met een beetje inspiratie van The Corner Bakery en mijzelf versierde ik hem met slagroom en topping. Ziet ie er niet cute uit?

De rest van de week was het heerlijk weer. Ik nam mijn laptop mee naar buiten en genoot lekker van het zonnetje. Ook onze kat was weer veel buiten. Hij kwam nog eventje bij me op schoot om te knuffelen. Is het geen schatje?

Hoe was jouw juli?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog