Revolution – flawless matte ultra eyeshadows palette

revolution flawless matte eyeshadow palette

Revolution is een merk wat ik nog niet zo lang ken, maar wel erg fijn vind. Het is een betaalbaar merk met veel mooie producten. Vooral de palettes van het merk spreken me erg aan. Ze hebben veel verschillende oogschaduw palettes waar veel kleurtjes in zitten. Ik heb al verschillende producten van het merk in mijn bezit, maar het flawless matte ultra eyeshadow palette had ik nog niet. Ook was ik al een tijd op zoek naar een palette met mooie, basic, matte oogschaduws, dus toen ik dit palette zag liggen bij Etos besloot ik hem te kopen. Ik heb hem nu een tijdje gebruikt en vandaag wil ik hem aan je laten zien. Benieuwd?

matte ultra oogschaduw palette revolution

Het palette zit in een gouden, kartonnen doosje. Hierop staat het logo van Revolution en om welk palette het gaat. Het palette zelf ziet er een stuk simpeler uit. Het palette is zwart en met gouden letters staat er op om welk palette het gaat. Wel heeft het palette een grote spiegel in de deksel, iets wat ik wel een pluspunt vind.

oogschaduwpalette matte oogschaduw revolution

Volgens Revolution bevat dit palette alles wat je nodig hebt om elke look met matte tinten te creëren. Ook zouden de oogschaduws zelf veel pigment bevatten.

In het palette zitten maar liefst 4 rijen van 8 oogschaduws. In totaal bevat dit palette dus 32 matte oogschaduws. Dat is een hoop! Er zitten zowel bruintinten, als roze tinten en grijze oogschaduws in het palette. Wel zijn alle tinten vrij basic en natuurlijk, wat het echt een mooi basic palette maakt.

Hierboven zie je de swatches van de bovenste rij. Van links naar rechts zie je: flaw – nutmeg – pearl – matte – shell – chrome – cork – stone.

Hier zie je de swatches van de tweede rij. Van links naar rechts zie je: cool – sand – fawn – muse – warm – mud – leather – smoke.

De swatches van de derde rij. Van links naar rechts zie je: antique – nut – taupe – rosewood – rust – bear – olden – charcoal.

Hier zie je de swatches van de laatste rij. Van links naar rechts zie je: soft – oak – bark – right – burnt – wood – earth – carbon.

Zoals je kunt zien aan de swatches zijn de meeste oogschaduws goed gepigmenteerd. Enkele lichte kleuren vallen een beetje weg op mijn lichte huid. Wel merk ik dat alle tinten vrij poederig zijn.

Ik maakte een ooglook met het palette. Ik bracht matte aan over mijn bewegend ooglid. Bark bracht ik aan in mijn crease en earth in mijn outer-V. Als tint voor onder mijn wenkbrauw gebruikte ik flaw. Het is een hele basic ooglook geworden, omdat er vooral natuurlijke tinten in het palette zitten. Ik denk dan ook dat ik dit palette voornamelijk zal gebruiken als basis in combinatie met andere tinten. Of voor een simpele look voor overdag.

Conclusie

Ik vind het flawless matte ultra eyeshadow palette van Revolution erg fijn. Het is een palette waarin hele handige basic, matte tinten zitten. Een hele bijzondere ooglook zul je er niet snel mee maken, maar als basis kun je er veel mee. Ik kocht dit palette bij Etos, maar het palette is ook via verschillende webshops verkrijgbaar. De prijs van het palette verschilt per verkoper, maar ligt altijd rond de 10 euro. Dat is echt een mooi prijsje voor zo’n uitgebreid palette. Mocht je liever een glanzende versie van dit palette willen, kijk dan even naar mijn review van dit palette!

Gebruik jij vaak matte oogschaduws?

xxx Teddy

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog