Mijn Aliexpress aankoopjes #6

aliexpress shoplog

Sinds ik Aliexpress ontdekt heb, bestel ik er regelmatig wat. Ik vind het heerlijk om lekker te neuzen tussen alle spulletjes, veel waarvan ik het bestaan niet eens wist. Een tijd terug bestelde ik weer wat dingetjes. Nu, een tijdje later, heb ik alles binnen. Dat is wel altijd het nadeel, dat je er echt even op moet wachten. Wel is het na een maand (soms langer, soms korter) altijd weer een cadeautje, want ik weet vaak niet meer precies wat er in het pakketje zit. Vandaag wil ik je dan ook laten zien wat ik de afgelopen tijd bestelde bij Aliexpress. Benieuwd?

aliexpress washi tape bakje gekocht

Washi tape organizer  – €3,01
Allereerst bestelde ik iets waar ik echt heel blij mee ben. Sinds ik washi tapes ontdekt heb, gebruik ik ze regelmatig en heb ik er ook al een hoop. Toch vind ik het opbergen ervan niet echt handig. Totdat ik dit bakje tegenkwam op Aliexpress. In dit bakje kun je meerdere washitapes kwijt en kun je ze door middel van het scheurrandje direct afscheuren. Handig!

Washi tape – €0,93 – 2,56
In het bakje heb ik gelijk mijn nieuwste washi tapes die ik bestelde gedaan. Zo bestelde ik een zwart-witte washi tape, een galaxy washi tape, een groen met paarse variant en een set met smallere kleurtjes. Zo leuk!

aliexpress klein zwart tasje

Crossbody tasje – €3,02
Op Aliexpress zie ik regelmatig hele leuke handtasjes. Ik bestelde ze nooit, omdat ik bang was dat ze in het echt enorm zouden tegenvallen. Toch wilde ik het eens proberen, dus bestelde ik een goedkoop, klein tasje met als idee deze als uitgaanstasje te kunnen gebruiken. Ik bestelde deze zwarte crossbody en ben verrast door de kwaliteit. Hoewel het niet de meest geweldige kwaliteit is, is het voor een tasje van 3 euro echt wel een mooi tasje. Je kunt het hengsel verstellen en er zit nog een klein ritsje in de binnenkant.

aliexpress nail wheel

Nail wheel – €0,61

Ik draag enorm graag nagellak. Mijn collectie nagellakjes is dan ook niet de kleinste. Zo’n nail wheel stond al een tijdje op mijn wishlist, omdat het me handig leek om swatches mee te maken of eens wat nail-art achtige dingetjes te kunnen proberen. Omdat ie zo goedkoop was, besloot ik het gewoon eens te proberen. Wie weet waar hij allemaal handig voor kan zijn.

Nail art tool – €0,51

Omdat ik wel eens gelnagellak draag, kocht ik deze nagel tool. Hiermee kun je gemakkelijk je gellak verwijderen. Dat kan namelijk nogal een flink klusje zijn als je echt goede gel hebt. Ik hoop dat het verwijderen met deze tool een stuk makkelijker gaat!

Zoals je kunt zien heb ik weer aardig wat leuke dingetjes besteld! Alle linkjes naar de producten en bij welke verkoper ik ze kocht, staan erbij. Door op het roze kopje te klikken, ga je er direct heen. Check hier mijn vorige Aliexpress shoplog.

Bestel jij wel eens wat via Aliexpress?

xxx Teddy

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nederlandse beauty blog